به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه، با تبریک اعیاد شعبانیه و با بیان اینکه رسانه ابزار انتقال پیام است، اظهار داشت: رسانه امروزه میخواهد چه پیامی را به مردم جهان ارسال کند؟ آیا پیام رسانههای صوتی و تصویر فراگیر خشونت است یا محبت، عقلانیت است یا شهوت، عدالت است یا ظلم، امیدبخش است یا ناامید کننده؟ همانطور که شخصیتهای حقیقی و حقوقی منتظر هستند، رسانههای صوتی و تصویری هم باید منتظر واقعی باشند بنابراین باید در رسانههای صوتی پیام عدالتگرایی، مبارزه با ظلم و دوستی باشد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: وقتی سریال خانگی ترویج خشونت و شهوت میکند با مهدویگرایی نمیسازد، اگر پلتفرمها با ساخت سریالهای خانگی در جامعه اثربخشی در زمینه محبت، عشق، تحکیم خانواده و دادن محبت به فرزندان داشته باشند، منتظر واقعی هستند.
خسروپناه با اشاره به اغتشاشات اخیر اظهار داشت: با برخی از افرادی که در جریان اعتراضات دستگیر شدند، صحبت کردم میگفتند که کمبود محبت داشتند، بنابراین وقتی محبت کافی از سوی پدر و مادر تامین نشود فرزندان منحرف میشوند.
وی ادامه داد: سریالهای نمایش خانگی باید محبت بین زن و شوهر، عشق بین فرزندان و والدین را افزایش دهند. نظریه مهدویت، عدالت، معنویت و اخلاق است. آیا جامعه ایرانی توانسته این رویکرد را معرفی کند؟ ما نباید ترویجکننده فرهنگ سایر کشورها باشیم بلکه باید در نمایش خانگی رفع آسیبهای اجتماعی را دنبال کنیم.
وی با اشاره به نظریه مهدویت بیان کرد: نظریه مهدویت یا نظریه عدالت جهانی در همه ادیان وجود دارد و تقریبا همه ادیان به موعودگرایی اعتراف دارند اما انتظار فرج به چه معناست؟ منتظران واقعی چه کسانی هستند، انتظار سازنده چیست و چه عناصری دارد؟ عدالتخواهی، مبارزه با فساد، استکبارستیزی، امیدبخشی، اخوت، محبت و مردمداری از نشانههای انتظار سازنده است.
خسروپناه اضافه کرد: وقتی خودمان را منتظران واقعی میدانیم باید این ویژگیها را داشته باشیم، کسی که خودش را منتظر واقعی میداند باید عدالتگرا، امیدبخش، استکبارستیز باشد، کسانی که دنبال تجزیهطلبی هستند منتظر واقعی نیستند، ایران یکپارچه با اقوام متکثر از وحدت برخوردار است، تمام اقوام ایرانی عزت ایران را میخواهند و البته این وحدت همراه با استکبارستیزی و مبارزه با فساد است.