به گزارش ایرنا، علی اصغر احمدی روز سه شنبه در آیین افتتاح دومین دوره جشنوار گل نرگس در روستای ماسال بخش مرزن آباد چالوس افزود: شکوفایی ظرفیت های مناطق روستایی به اقتصاد این استان کمک می کند و اکنون توانمندسازی اقتصاد روستایی یکی از رویکردهای این نهاد است.
وی اظهارداشت : در زمان حاضر رویکرد استاندار مازندران توانمندسازی اقتصاد روستایی بوده که حدود ۵۰۰ روستا در استان شناسایی شده است.
وی اظهارداشت: در همین ارتباط این آمادگی وجود دارد که جوانان جویای کار در روستاها با داشتن این فرصت ها وام های ارزان قیمت پرداخت کنیم.
احمدی یادآور شد: با توجه به آنکه غرب مازندران خاستگاه گردشگران و مسافران است باید در این حوزه با غنی سازی اقتصاد روستایی کمک و حمایت شود.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران یادآور شد: توانمندی های ۵۰۰ روستای شناسایی شده در این استان را شناسایی که در زمینه های بوم گردی، گردشگری و اقتصاد کوچک متمرکز شدیم و استخراج کردیم.
وی ادامه داد : هم اکنون روستاهای استان از زیرساخت های قابل قبولی برخوردار هستند و باید برای شکوفایی ظرفیت هایی آنان تلاش بیشتری صورت گیرد.
وی تصریح کرد: امروز یک حلقه مفقوده وجود دارد که بازار فروش نداریم که در همین ارتباط اتاق بازرگانی را پای کار آوردیم که در زمینه همکاری کند.
احمدی گفت : ۲ هزار و ۲۲۷ دهیاری و سه هزار و ۶۰۰ روستا در مازندران می تواند به اقتصاد کشور کمک می کند و امنیت غذایی آن را تامین کند.
وی بیان داست ،: مازندران در تولید ۱۴ محصول رتبه نخست را در کشور دارد و انتظار آن است که نگاه ویژه ای در سطح کلان به این استان بشود.
دومین دوره جشنواره گل نرگس روستای ماسال مرزن آباد شهرستان چالوس امروز با حضور شماری از روستاییان، مسوولان کشوری، استانی و محلی آغاز شد.
به گزارش ایرنا، دبیر این جشنواره ، برند سازی ، حمایت و تشویق کشاورزان ، علمی و تخصصی کردن محصول اعم از فرآوری و صنایع تبدیلی مثل دم نوش، اسانس، روغن نرگس ، معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در روستاهای بخش مرزنآباد اعم از صنعتی، کشاورزی، دامداری، صنایع دستی، گردشگری، بومگردی با هدف جذب سرمایهگذار، معرفی ظرفیت های منطقه در سطح ملی و اشاعهی فرهنگ روستا و ایجاد شور و نشاط در بین مردم از جمله اهداف برگزاری این جشنواره اعلام کرد.
سوده قنبری در گفت و گو با ایرنا تعداد غرفه های این جشنواره را ۱۰ غرفه اعلام کرد و گفت : در این غرفه ها علاوه بر گل نرگس و محصولات فرآوری آن توانمندیهای دیگر محصولات بومی و محلی روستاییان در زمینه گردشگری، بومگردی و تولیدات سنتی و لبنیات، عطاری و گیاهی عرضه شده است.
دبیر جشنواره گل نرگس ماسال مرزن آباد بازیهای بومی و محلی را از دیگر برنامه های جنبی این جشنواره چهار روزه برشمرد.
نخستین دوره این جشنواره در سال ۹۷ برگزار شد که به گفته دبیر جشنواره هم اکنون با نگاه تخصصی تر و با هدف توسعه گردشگری و کمک به رونق اقتصاد روستا برگزار شد.
بخش مرزن آباد ۱۰۳ روستا و آبادی دارد.