غلامرضا زادمهر سه شنبه شب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این مواد غذایی طی بازرسیهای روزانه کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول شناسایی و با هماهنگی مدیریت پسماند و حکم قضایی در سایت ماهور برنجی معدوم شد.
وی ادامه داد: با شروع فصل گرما، مواد غذایی بیشتر در معرض فساد قرار خواهند گرفت بنابراین اصناف باید نسبت به رعایت استانداردهای تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی حساسیت بیشتری داشته باشند.
زادمهر بیان کرد: شهروندان نیز هنگام خرید، مواردی همچون شرایط نگهداری مواد غذایی، تاریخ انقضاء، برچسب اصالت کالا و سیب سلامت را در نظر بگیرند.
وی افزود: طرح سلامت نوروزی از ۲۴ اسفندماه سال جاری لغایت ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۲ با اولویت تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن گردشگری، تفریحی و محلهای اسکان مسافران نوروزی توسط بازرسان بهداشت محیط انجام خواهد شد.
شمارهمسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول گفت: تلفن ۱۹۰ همچون گذشته پاسخگوی شکایات همه شهروندان است.