به گزارش خبرنگار ایرنا ، در نیمه ماه سراسر نور ، رحمت و معنویت شعبان المعظم، عاشقان و شیفتگان اهل بیت (ع) در جزیره کیش با آذین بندی و چراغانی کردن، خیابان ها و معابر و برپایی آیین های جشن و سرور در مساجد ، حسینه ها، تالار شهر و مراکز خرید، میلاد حضرت مهدی (عج)، قائم آل محمد (ص) را گرامی داشتند .
منتظران ظهور حضرت صاحب الامر (عج) از اوایل ماه شعبان با آذین بندی و چراغانی میادین ، مساجد و خیابان ها اعیاد شعبانیه را جشن گرفته اند و دستان نیاز را به آستان حق دراز کرده اند و عاجزانه تمنای ظهور یگانه منجی بشریت را دارند.
نصب طاق های نصرت در مناطق مختلف جزیره ، جانمایی پوسترها و بنرهایی با مضمون شادباش ولادت حضرت صاحب الزمان (عج)، تزیین درختان معابر،گوشه ای از عشق و ارادت مردم مومن و خداجوی جزیره کیش به ساحت مقدس پیشوای منتظران است.
دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) با ایجاد تکیه های متعدد درکنار بازارها و مراکز تجاری با توزیع شربت و شیرینی ولادت حضرت صاحب الزمان (عج) را جشن گرفته اند و برگزاری جنگ های شاد و متنوع در سطح شهر ، اجرای تواشیح و مولودی خوانی ،سخنرانی با محوریت مهدویت از برنامه های ویژه میلاد با سعادت امام عصر (عج ) است .
مراسم جشن نیمه شعبان نیز به مدت ۲ شب در این جزیره برنامه ریزی شده است که برنامه اول سه شنبه شب (شب گذشته) در پارک ماهیگیر برگزار شد و برنامه دوم نیز امشب در اسکله میرمهنا همراه با سخنرانی حجت الاسلام هادی پور ساعت ۲۰ برگزار میشود.
نورافشانی، مولودی خوانی، مسابقه و برگزاری برنامههای ویژه کودکان از دیگر برنامههای مراسم جشن نیمه شعبان در جزیره کیش است.
بنا بر روایات ،حضرت مهدی(عج) امام دوازدهم شیعیان، روز جمعه نیمه شعبان ۲۵۵ هجری قمری در سامرا متولد شده اند؛ آن حضرت پس از تولد حدود پنج سال تحت سرپرستی پدر بزرگوارشان امام عسکری(ع) به صورت نیمه مخفی زندگی کرد ند.
غیبت صغری پس از شهادت حضرت امام حسن عسکری(ع) در سال ۲۶۰ آغاز شد و تا سال ۳۲۹ ادامه پیدا کرد. در این دوره حضرت مهدی(عج) از طریق نواب اربعه به اداره امور مردم می پرداختند.
دوره غیبت کبری نیز با پایان یافتن غیبت صغری و از سال ۳۲۹ هجری قمری شروع شد و تا زمانی که خداوند مصلحت بدانند ادامه خواهد داشت .