به گزارش خبرنگار ایرنا،مدیرکل انتقال خون لرستان در حاشیه آیین افتتاح این پایگاه با بیان اینکه در راستای ارائه خدمات در تراز استانداردهای سازمان انتقال خون ایران، این پایگاه به مناسبت اعیاد شعبانیه با ظرفیت پنج تخت فعال شد.
"علی سوری" افزود: اهدا کنندگان مستمر خون در شهرستان رومشکان سنوات گذشته جهت اهدای خون به شهرستان های خرم آباد، کوهدشت و پلدختر مراجعه می کردند که این اقدام گام مهمی در راستای رفع نیاز این شهرستان و حذف رفت و آمدهای مکرر بود.
مدیرکل انتقال خون لرستان با بیان اینکه سازمان انتقال خون تنها متولی تامین خون و فرآورده های خون سالم و کافی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور است، بیان کرد: این سازمان مردادماه سال ۵۳ در ایران تأسیس شد و در استان لرستان نیز سال ۶۳ اولین پایگاه انتقال خون فعالیت خود را آغاز کرد.
به گفته وی از سال ۶۳ تا سال ۱۴۰۰ تنها چهار پایگاه انتقال خون در سه شهرستان خرم آباد، بروجرد و الیگودرز خون مورد نیاز بیماران نیازمند به این مایع حیاتی را تامین می کردند که با شروع به کار دولت سیزدهم، و اهتمام ویژه دولت بر رفع کمبودها و محرومیت زدایی به ویژه در حوزه درمان تعداد هشت پایگاه انتقال خون و سردخانه نگهداری پلاسمای الیگودرز ظرف امسال در استان به بهرهبرداری رسید.
حجت الاسلام "محمدرضا مبلغی" نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اختصاص پنج تخت برای خون گیری از مردم در این پایگاه، عنوان کرد: برای هر تخت و امکانات آن مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان هزینه صرف شده که در مجموع یک و نیم میلیارد تومان اعتبار برای استقرار این پایگاه در شهرستان رومشکان هزینه شده است.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر ۱۲ پایگاه انتقال خون در ۱۰ شهرستان استان فعال هستند و خون مورد نیاز بیماران نیازمند به این مایع حیاتی را تامین می کنند.