نوشهر - ایرنا - مدیرکل دفتر خدمات کسب و کار وزارت صنعت. معدن و تجارت گفت : ایجاد زیست بوم اثرگذارتربن راهکار بهبود فضای کسب و کار در نقاط روستایی کشور است و در این مناطق نباید صنایع آلوده کننده احداث شود.

امیر حسین اسدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در چالوس افزود: زیست بوم تعیین کننده بازار، نقش دانشگاه، شرح وظایف مسوولان، مردم و نحوه فرهنگ سازی است.

وی بیان داشت : در سایه ایجاد زیست بوم وزارت خانه های صمت. میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی پای کار خواهند آمد.

به گزارش ایرنا، اکوسیستم کارآفرینی یا اکوسیستم‌های کسب و کار هر دور به خلق روابط اجتماعی جدید، سازمان و فرهنگ خاص خود در جامعه منجر می‌شوند و در عین حال هم از محیط، فرهنگ و ذینع‌های خود تاثیرپذیرند.

وی که عصر روز گذشته در آیین اختتامیه جشنواره گل نرگس ماسال بخش مرزن آباد چالوس شرکت کرد، اضافه کرد : به دنبال تحقق این مهم نهادسازی می شود بستر سوق دادن دانشگاه و فناورانه به این سمت و سو مهیا خواهد شد.

مدیرکل دفتر خدمات کسب و کار وزارت صنعت ، معدن و تجارت ادامه داد: امروزه بهره گیری از ظرفیت جشنواره ها به عنوان یکی از اصیل ترین و موثرترین روش ها در توسعه محلی نقش دارند.

اسدی تصریح کرد : البته جشنواره محوری با بهره گیری از افراد مشهور تلفیق می شود و این اتفاق بسترساز اقبال بیشتر شرکت کنندگان به ویژه گردشگران است.

وی بیان کرد: این جشنواره رویکرد بسیار مثبتی است چرا که همه مناطق کشور آیین ، سنت و محصول ویژه ای دارند.
اسدی یادآور شد : در صورتی از این جشنواره استفاده و همزمان تبلیغات کلان انجام شود گردشگر حضور یافته و در نتیجه تراکنش مالی صورت می گیرد و به توسعه محلی کمک‌ می کند.
مدیرکل دفتر خدمات کسب و کار وزارت صنعت. معدن و تجارت اضافه کرد: البته این اتفاقات باید با حفظ آداب منوط به آنکه یک همدلی، همگرایی میان مسوولان ایجاد شود به طوری که در کنار آن مسائل فرهنگی حوزه فعالیتشان را هم گسترش دهد.
اسدی ناکید کرد : باید به سمت و سوی شهرک های صنعتی فناور که ظرفیت خوبی هستند تلاش کرد.

وی افزود : بخش مرزن آباد در حوزه تولید انواع محصولات کشاورزی شرایط و موقعیت ممتازی دارد و باید از خام فروشی جلوگیری کرد و صنایع تبدیلی فرآوری ایجاد تا بتوان با دریافت عصاره گل نرگس و صادرات آن ارزآوری کرد.

مدیرکل دفتر خدمات کسب و کار وزارت صنعت. معدن و تجارت گفت : روستاییان نباید اجازه دهند صنایع آلوده کننده در این روستا ایجاد شود و به دنبال صنایع خلاق و نرم سازگار با محیط طبیعی این منطقه باشند.

آیین اختتامیه دومین دوره جشنواره گل نرگس روستای ماسال مرزن آباد شهرستان چالوس روز جمعه با حضور شماری از روستاییان، مسوولان کشوری، استانی و محلی برگزار شد.

به گزارش ایرنا، دبیر این جشنواره، برند سازی ، حمایت و تشویق کشاورزان ، علمی و تخصصی کردن محصول اعم از فرآوری و صنایع تبدیلی مثل دم نوش، اسانس، روغن نرگس ، معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در روستاهای بخش مرزن‌آباد اعم از صنعتی، کشاورزی، دامداری، صنایع دستی، گردشگری، بومگردی با هدف جذب سرمایه‌گذار، معرفی ظرفیت های منطقه در سطح ملی و اشاعه‌ی فرهنگ روستا و ایجاد شور و نشاط در بین مردم از جمله اهداف برگزاری این جشنواره اعلام کرد.

سوده قنبری در گفت و گو با ایرنا تعداد غرفه های این جشنواره چهار روزه را ۱۰ غرفه اعلام کرد و گفت : در این غرفه ها علاوه بر گل نرگس و محصولات فرآوری آن توانمندی‌های دیگر محصولات بومی و محلی روستاییان در زمینه گردشگری، بومگردی و تولیدات سنتی و لبنیات، عطاری و گیاهی عرضه شد.

به گفته دبیر جشنواره این دوره نیز با نگاه تخصصی تر و با هدف توسعه گردشگری و کمک به رونق اقتصاد روستا برگزار شد.

بخش مرزن آباد ۱۰۳ روستا و آبادی دارد.