به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان شنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی ۲ پروژه عمرانی و رفاهی این شهرستان اظهارداشت: با پیگیری نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی و همچنین همکاری قرارگاه کربلا، مجوزهای لازم برای دژ برداری در ساحل اروندرود اخذ شد.
حکیم قیم با اشاره به ۸۰۰ متر مساحت این پروژه اظهارکرد: فاز اول این پروژه شامل خاکبرداری، ساحل سازی، ایجاد پارکینگ، روشنایی، نصب دوربینهای مدار بسته و حفاظ است که با اعتبار ۲۵۰ میلیارد ریال اجرایی خواهد شد.
وی افزود: شهرداری آبادان پیش از این قرار بود ۵۰۰ متر ساحل سازی در این منطقه را اجرایی کند که بهدلیل مشکلات مالی ۲۵۰ متر را اجراییکرد و در ادامه پالایشگاه آبادان در راستای مسئولیتهای اجتماعی، عملیات خاک برداری به طول ۸۰۰ متر را اجرایی خواهد کرد.
قیم بیانکرد: امید است این ساحل که خون صدها هزار شهید در هشت سال دفاع مقدس در آن ریخته شده به مکانی برای رفاه شهروندان تبدیل شود و پالایشگاه این پروژه را به عنوان هدیه از سوی دولت سیزدهم و شرکت پالایش نفت تقدیم به مردم آبادان خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان گفت: خرسندیم که مجوز برداشته شدن دژ خاکی بعد از ۴۰ سال صادر شد زیرا این دژ، اروند را در حبس خود داشت و مانعی برای توسعه شهر بود.
وی با اشاره به ساماندهی ورودی آبادان اظهارکرد: طراحی فاز اول طرح ساماندهی ورودی شهر آبادان، حد فاصله میدان ثامن الائمه تا پل ایستگاه هفت سلیچ غربی به پایان رسیده است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان گفت: این پروژه با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال به مدت ۱۲ ماه اجرایی خواهد شد، فاز دوم و سوم این طرح از ایستگاه هفت تا پالایشگاه آبادان با اعتبار ۲ هزار میلیارد ریال در سالهای آینده اجرایی میشود.
دژ خاکی حاشیه اروندرود با شروع جنگ تحمیلی و جلوگیری از ورود نیروهای عراقی در ساحل رودخانه اروند احداث شد. این خاکریز که ارتفاع آن در امتداد اروندرود متغیر است دسترسی اهالی جزیره مینو، اروندکنار و نیز روستاهای مجاور به اروندرود را محدود کرده و مشکلات بسیاری برای صیادان محلی موجب شده است.
برداشته شدن این دژ در چند منطقه از آبادان، اروندکنار و خرمشهر باعث ایجاد مکانهای تفریحی و سیاحتی در حاشیه رودخانه اروند و جذب گردشگر و اشتغالزایی مردم منطقه خواهد شد.