به گزارش ایرنا، جورج قرداحی وزیر اطلاعرسانی سابق لبنان که به دلیل اظهاراتش درباره یمن مجبور به استعفا شد، افزود: صمیمانهترین درودها به ایران و عربستان. از سرگیری روابط دیپلماتیک با میانجیگری چین بر این دو کشور مبارک باشد.
وی اضافه کرد: با صداقت و محبت خالصانه، به حقم رسیدم... متشکرم.
آبان ماه سال ۱۴۰۰ عربستان در واکنش به اظهارات وزیر اطلاع رسانی لبنان که از تجاوز ائتلاف به یمن انتقاد کرده بود، سفیر خود را از بیروت فراخواند و از سفیر بیروت نیز خواست ریاض را ترک کند.
جورج قرداحی وزیر اطلاعرسانی لبنان به جنگ کشورهای ائتلاف عربی - آمریکایی به سرکردگی عربستان و امارات علیه یمن اعتراض و آن را محکوم کرده بود.
قرداحی با انتقاد از تجاوز نظامی ائتلاف سعودی گفته بود که «انصارالله» به جایی تجاوز نکرده و از مردم خود که در جشن و عزا توسط جنگندههای سعودی بمباران میشوند، دفاع میکند.
کویت، بحرین و امارات نیز در دنباله روی از عربستان سفرای خود در بیروت را احضار کردند. بحرین و کویت نیز به سفیر و کاردار لبنان در کشورهای خود ۴۸ ساعت فرصت دادند تا خاک این کشور را ترک کنند.
قرداحی آذرماه ۱۴۰۰ از عضویت در کابینه لبنان کناره گیری کرد و نجیب میقاتی استعفای او را پذیرفت و ولید البخاری سفیر عربستان فروردین ۱۴۰۱ به بیروت بازگشت.
بهدنبال سفر بهمن ماه آیتالله «سید ابراهیم رئیسی» به پکن، «علی شمخانی» از روز دوشنبه ۱۵ اسفند با هدف پیگیری توافقات سفر رییس جمهور، مذاکرات فشردهای را بهمنظور حلوفصل نهایی موضوعات فیمابین تهران - ریاض با همتای سعودی خود در چین آغاز کرد.
در پایان این مذاکرات، روز جمعه ۱۹ اسفند ۱۴۰۱، بیانیه سهجانبهای در پکن با امضای «شمخانی» نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، «مساعد بنمحمد العیبان» وزیر مشاور و عضو شورای وزیران و مشاور امنیت ملی عربستان سعودی و «وانگ ئی» عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست و رئیس دفتر کمیسیون مرکزی امور خارجی حزب و عضو شورای دولتی جمهوری خلق چین صادر و توافق تهران - ریاض برای ازسرگیری روابط دوجانبه و بازگشایی سفارتخانههای دو کشور بعد از هفت سال قطع رابطه اعلام شد.