مسعود ریگی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این طرحها گرامیداشت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری به بهرهبرداری رسید که عمدهترین آنها شامل احداث بندهای سنگی و ملاتی، توسعه جنگلها با کاشت نهال و ساخت پشته خاکی بود.
وی با اشاره به طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور افزود: در قالب این طرح چهار ساله کاشت بیشاز ۱۴ میلیون درخت در سیستان و بلوچستان هدفگذاری شده است.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان گفت: همزمان با هفته درختکاری بیشاز ۱۲۶ هزار و ۵۰۰ اصله نهال درخت مثمر و غیر مثمر بصورت رایگان بین مردم استان در حال توزیع است.
وی گفت: هفته منابع طبیعی فرصت مناسبی برای ترویج فرهنگ کاشت درخت و جلوگیری از تخریب منابع ملی است به طوریکه هر یک از افراد جامعه در این هفته با غرس یک نهال میتواند در توسعه منابع ملی و ایجاد فضای سبز در منطقه خود سهیم باشد.
ریگی اظهارداشت: کاشت، نگهداری و صیانت از درخت و توسعه درختکاری تکلیف شرعی و وظیفهای همگانی است که این نهاد همه ساله همزمان با هفته منابع طبیعی اقدام به توزیع نهال رایگان در راستای ترویج این امر پسندیده در میان مردم میکند.
وی خاطر نشان کرد: درختکاری، فعالیتی اثربخش در جهت حفاظت از محیط زیست و تضمین زندگی آیندگان محسوب میشود، اقدامی که با نهادینه شدن و ارتقای فرهنگ عمومی نسبت به اهمیت و جایگاه طبیعت میتواند راهگشای حفظ منابع طبیعی به عنوان سرمایه ملی باشد.
به گزارش ایرنا ۱۸۷هزار و ۵۰۲ کیلومتر مربع گستره، سیستان و بلوچستان را به بزرگترین استان کشور تبدیل کرده این استان به واسطه برخورداری از ۲ ناحیه رویشی متفاوت ایرانی تورانی و عمانی با وجود واقع شدن در منطقه گرم و خشک کشور از تنوع گیاهی برخوردار است.