به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، سید محمد آقامیری در نشست خبری پایان سال در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این طرح نظارت از ۱۳ اسفندماه امسال شروع شده است افزود: طبق وظیفه سازمانی مدیریت و نظارت بر فعالیت کشتارگاهها، مراکز تولید، مراکز عرضه و بازار را داریم.
شروع فعالیت کشتارگاهها از ۲ فروردین ماه ۱۴۰۲
معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: امسال کار ما تشدید نظارت بهداشتی بر فعالیت کشتارگاهها است به طوری که از روز دوم فروردین ماه ۱۴۰۲ تمامی کشتارگاههای دام و طیور فعال خواهند بود تا گوشت قرمز و مرغ در ایام تعطیل به دست مردم برسد.
وی تصریح کرد: در ایام تعطیل نوروز ناظرین بهداشتی و شرعی ما بر محصولات پروتئینی با منشأ خام دامی در مراکز تولید، عرضه و کشتارگاهها و بازار حضور خواهند داشت.
آقامیری از افزایش ۴۰ تا ۴۲ درصدی تشدید نظارتها خبر داد و گفت: سال گذشته در پی تشدید نظارتها ۷۰۰ تن گوشت مرغ و ۲۴۰ تن گوشت قرمز شناسایی و ضبط و از چرخه مصرف مردم خارج شد که بخشی از آن وارد صنعت و بخشی معدوم شده است.
وی افزود: امسال نیز همانند سال گذشته طرح ملی تشدید نظارتهای دامپزشکی برای حفظ سلامت و بهداشت مردم اجرایی خواهد شد.