به گزارش ایرنا، اولین نشست رسمی ستاد بازی های پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴ به ریاست «غفور کارگری» به میزبانی کمیته ملی پارالمپیک و با حضور روسای فدراسیونهایی که در این بازیها نماینده خواهند داشت، برگزار شد.
در ابتدای این نشست کارگری، رییس کمیته ملی پارالمپیک، گفت: این نشست اولین جلسه رسمی ستاد بازی های پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴ است و البته پیش از این و در خلال جلسات ستاد بازیهای هانگژو و ... در خصوص این بازیها نکاتی مطرح و پیگیری شد.
رییس کمیته ملی پارالمپیک افزود: در سالهای اخیر رقابت در عرصه ورزش به دو معنا تعریف شده؛ اول رقابت بین ورزشکاران که تلاش برای کسب نتیجه بهتر و ... است و دوم رقابت در اندیشههای مدیریتی کشورها. بدین معنی که اگر تجزیه و تحلیل دقیقی داشته باشیم، متوجه میشویم که عملکرد یک ورزشکار صرفا در کار تخصصی و فنی خلاصه نمیشود و در مواردی سیاست و تدبیر درست کشورها در انتخاب، آمادهسازی و سازماندهی ورزشکاران، عامل دیگر در موفقیت نهایی بوده است.
کارگری این را هم گفت: ایجاد این دو فضای رقابتی و مدیریتی، کار را برای افرادی که پارالمپیک برای آنها مهم است، دشوارتر از پیش میکند. از این رو میبایست در سیاستهای اتخاذ شده در انتخاب ورزشکاران دقتهای لازم را کرد و با درایت و شجاعت تصمیم گرفت و نیز در عین حال میبایست بازنگریهایی در برخی از سیاستها صورت پذیرد.
رییس کمیته ملی پارالمپیک تصریح کرد: سال آینده به لحاظ برگزاری رویدادهای کسب سهمیه بازیهای پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴، سال مهمی است و بعد از هانگژو، بلافاصله اردوهای پاریس آغاز خواهند شد و البته هم اکنون نیز میبایست در تعدادی از رشتهها، اردوهای پاریس را در قالب اردوهای هانگژو ببینیم و به صورت ترکیبی برگزار شوند. به همین منظور بود که اصرار داشتیم ستاد بازی های پاریس پیش از سال جدید برگزار شود.
وی گفت: کمیته برگزاری این بازیها به صورت فعال و منظم مشغول آمادهسازی و انجام مقدمات مورد نیاز است و مطالبات خود از کمیتههای ملی پارالمپیک کشورهای شرکت کننده را نیز دنبال میکند. بر اساس اطلاعات واصله، این بازیها از ۱۸ شهریور تا ۷ مهر سال ۱۴۰۲ در ۲۲ رشته ورزشی برگزار خواهد شد.
در ادامه این نشست؛سعید سلگی، مدیرفنی کمیته ملی پارالمپیک گزارشی جامعی شامل بررسی ۹ دوره حضور ایران در بازیهای پارالمپیک، مقایسه نتایج حاصله از بازیهای پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ و توکیو ۲۰۲۰، بررسی شرایط اصلیترین و نزدیکترین رقبای ایران در جدول رنکینگ بازی های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰، بررسی فرصتها و راهکارهای پیشنهادی، بررسی افزایش شانس مدالآوری در رشتههایی که در آنها موفقیت حاصل شده و ... ارائه نمود.
سلگی در ادامه خاطر نشان کرد: بر اساس سیاست کیفی گرایی، اولویتبندی ورزشکاران برای اعزام بر اساس شانس مدالآوری آنها خواهد بود. افزون بر اینکه حمایت ویژهای از بانوان خواهیم داشت و بانوان ورزشکار اولویت چهارم و نیز ورزشکاران جانباز اولویت چهارم نیز تحت حمایتهای مورد نظر قرار خواهند گرفت.
کمال جوانمردی، سرپرست دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک نیز ضمن ابراز خرسندی از وجود برنامه منسجم در کمیته ملی پارالمپیک و اراده حاکم بر این کمیته برای اجرایی نمودن این برنامهها، بر لزوم استفاده هر چه بیشتر از علم در مباحث پیش رو و نیز حرکت به سمت دانش بنیان کردن امور تاکید کرد.