تهرنا- ایرنا- بانوی المپیکی قایقرانی ایران گفت: نبود پیست معضل اصلی ما است که در مسابقات جهانی دلیل اصلی باخت ما شد. به دلیل نداشتن پیست استاندارد نمی‌توانستیم بعد از ۱۰۰۰ متر به رقابت ادامه دهیم.

نازنین ملایی در گفت وگو با ایرنا درباره سالی که قایقرانی ایران سپری کرد، اظهار داشت: قایقرانی ایران سال خوبی را سپری کرد. توانستیم بسیار پیشرفت کنیم. نتایجی که تا ۱۴۰۱ در رشته‌های رویینگ، کایاک و دراگون بوت کسب نکرده بودیم، در این سال بدست آوردیم. سال گذشته پر از مدال‌های رنکارنگ خوب بود و این مدال‌ها امید زیادی برای مسابقات مختلف ایجاد کرد.

وی با اشاره به اینکه از عمکرد خود در این سال راضی هستم، گفت: برای اولین بار در مسابقات رویینگ قهرمانی جهان در شهریور ماه به میزبانی چک توانستم بهترین نتیجه را بگیرم و با ثبت رکورد ۷ دقیقه و ۴۱ ثانیه و ۹۵ صدم ثانیه به مقام هشتم رویینگ قهرمان جهان رسیدم. این موضوع برایم خوشحال کننده بود.

قایقرانی در سیر صعودی خوبی قرار دارد

بانوی المپیکی قایقرانی ایران عنوان کرد: قایقرانی ایران در سالی که گذشت پیشرفت کرد و اکنون رو به صعود است زیرا علم مربیان ما بسیاردر حال پیشرفت است. در کل قایقرانی در سطح خوبی پیش می‌رود و قابل تجلیل است. زیرا ما تاکنون فکر نمی‌کردیم به چنین نتایجی که الان کسب کردیم، برسیم اما الان برای نتایج خیلی بهتر در المپیک برنامه‌ریزی می‌کنیم. سیر صعودی قایقرانی بسیار عالی است. اگر حمایت مسئولان از قایقرانی بیشتر باشد و اردوها و مسابقات برون مرزی بسیاری برای ما تدارک ببیند، قطعا رسیدن به المپیک هم راحت‌تر خواهد بود و سریع‌تر به مسیر پیشرفت می‌رسیم.

رسیدن به المپیک غیرممکن نیست

وی در پاسخ به این پرسش که چقدر با سهمیه المپیک فاصله دارد، گفت: سوال سختی است و نمی‌توان از قبل پیش‌بینی کرد، اما رسیدن به المپیک غیرممکن نیست.

ملایی درباره برنامه‌های سال آتی قایقرانی ایران، خاطرنشان کرد: امسال باید در بازی‌های آسیایی هانگژو چین مهم‌ترین رویداد قاره کهن شرکت کنیم. تمام ورزشکاران برتر با رقابتی فشرده در این بازی‌ها حضور خواهند داشت. امیدوارم مدال نقره دوره گذشته این بازی‌ها را به طلا تبدیل کنم.

وی درباره حضور در گزینشی‌های المپیک یادآور شد: بیشتر این گزینشی‌ها در سطح آسیاست. در جهانی رقابت خیلی سنگین‌تر است و از طرفی دیگر تعداد سهمیه‌ها به نسبت سنگین بودن تعداد کشورهای قوی کمتر است بنابراین ما در آسیا برای کسب سهمیه المپیک تلاش می‌کنیم.

ملایی: نبود پیست استاندارد دلیل اصلی باخت در جهان بود

نبود پیست استاندارد ضعف قایقرانی ایران

بانوی المپیکی ایران درباره نقاط قوت قایقرانی سال ۱۴۰۱ اظهار داشت: ما درسال گذشته برای اولین بار در مسابقات مختلفی شرکت کردیم و توانستیم خود را محک بزنیم و این موضوع یکی از نقاط قوت قایقرانی بود اما ضعف قایقرانی این است که پیست استاندارد نداریم. نبود پیست معضل اصلی که در مسابقات جهانی در کنار رقبا دلیل اصلی باخت ما شد. به دلیل نداشتن پیست استاندارد نمی‌توانستیم بعد از ۱۰۰۰ متر به رقابت ادامه دهیم.

بهترین اتفاق سال گذشته کسب سه طلا در قهرمانی آسیا

وی بهترین اتفاق سال گذشته را کسب سه مدال طلا در مسابقات قهرمانی آسیا برای نخستین بار به میزبانی تایلند دانست و گفت: در این مسابقات بسیار استرس داشتم که چه اتفاقی پیش می‌آید. زیرا سه مسابقه بود و ۲ مسابقه در یک روز برگزار می‌شد، به همین دلیل فشار زیادی روی من بود. با این حال عملکرد خوبی داشتم و توانستم با مدال طلا برگردم و خیلی حرفه‌ای در ان مسابقات پارو زدم. برای اولین بار خیلی تکنیکی در این مسابقات عمل کردم و رقیب چینی از من جا ماند.

ملایی خاطرنشان کرد: تلخ‌ترین اتفاق ۱۴۰۱ لغو بازی‌های آسیایی هانگژو چین بود. هر چند این سال شروع فصل قهرمانی قایقرانی محسوب می‌شود و ۱۴۰۲ سال بالا رفتن از سکوهای قهرمانی است.