سید «حسن حسینی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: واحدهای بوم گردی استان مرکزی در روستاهای شهرستانهای اراک، خمین، خنداب، تفرش، ساوه، دلیجان، محلات، شازند و شهر نراق قرار دارند.
وی اظهار کرد: واحدهای بومگردی استان مرکزی براساس بخشنامه وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به درجه یک تا سه تقسیمبندی شده و هزینه اقامت یک شبانه روز در هر یک از این واحدها همراه با صرف صبحانه از سه تا ۶ میلیون ریال متغیر است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی ادامه داد: بومگردی یا اکوتوریسم شاخهای با ارزش از صنعت گردشگری است که بر جذب و اقامت گردشگر در مناطق بومی و روستایی تکیه دارد.
حسینی بیان کرد: مسافران نوروزی علاقهمند به حضور در این اقامتگاهها در خانههای قدیمی به دور از فضای شهری، از غذاهای سنتی و یا آیین های بومی، محلی و مذهبی و فضای آرام روستا استفاده میکنند.
وی ادامه داد: وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تسهیلات ویژهای با نظر کارشناسی به منظور مرمت، بازسازی، تعمیر و تجهیز اقامتگاههای بوم گردی به متقاضیان پرداخت میکند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با اشاره به اینکه اولین اقامتگاه بومگردی در استان مرکزی از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را آغاز کرده است، افزود: اطلاعات اقامتگاههای بومگردی استان به صورت بروشور تهیه شده که در ایام نوروز در ورودی تمامی شهرستانهای استان به مسافران نوروزی ارائه میشود.