به گزارش ایرنا، محمدرضا رضانیا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: رعایت اصول بهداشت فردی، مواد غذایی و رفع نواقص بحرانی و کاهش نواقص غیر بحرانی در صنوف برای فراهم کردن شرایط و محیط سالم در ایام نوروز الزامی است.
وی با اشاره به بازرسی ۱۲ بازرس بهداشتی در کیش، افزود: با توجه به حضور گسترده میهمانان نوروزی و گردشگران، بازرسان روزانه در قالب ۶ تیم ۲ نفره از اماکن حساس در ایام نوروز بازدید خواهند کرد.
رضانیا افزود: انتظار میرود اصناف و فعالان گردشگری خود برای ارتقای سلامت جزیره نسبت به رعایت دستورالعملهای بهداشتی اقدام و مسافران را به رعایت این موازین و استفاده از ماسک دعوت کنند.
وی افزود: مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و اماکن عمومی، رستوران، اغذیه فروشی، هتل، فستفود، نانوایی، بیرونبرها از واحدهای زیر مجموعه طرح بازرسی بهداشتی هستند.
رییس مرکز بهداشت کیش یادآور شد: بر اساس این طرح، تمامی متصدیان و شاغلان در مراکز عرضه کننده مواد غذایی و صنوف حساس، باید نسبت به رعایت دستورالعملهای بهداشتی، از جمله استفاده از ماسک و رعایت بهداشت فردی، استفاده از دستکش و کلاه و روپوش، دارا بودن کارت تندرستی توجه جدی داشته باشند و رعایت بهداشت عمومی و بهسازی محل از مهمترین نکات بهداشتی است.
رئیس مرکز بهداشت کیش، گفت: مردم با مشاهده هرگونه تخلف در حوزه سلامت محیط و کار با سامانه ۱۹۰ و ۴۴۴۲۳۳۱۱ اعلام کنند تا بازرسان برخورد لازم با افراد متخلف را داشته باشند.