مشهد- ایرنا- مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: روزانه ۶۵۰ تن گوشت مرغ در بازار این استان تولید و توزیع می‌شود.

محمدمهدی یعقوب‌زاده روز سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: طی روزهای اخیر با افزایش مصرف در استان روزانه ۶۰۰ تن گوشت مرغ مصرف می‌شود ضمن این که همزمان با تولید و مصرف، برای ایام نوروز و ماه رمضان ذخیره سازی نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: به این ترتیب تولید و تامین گوشت مرغ برای ایام نوروز و ماه مبارک رمضان به میزان کافی است و در این زمینه روال طبیعی در حال انجام است.

مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در آبان ماه روزانه بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ تن گوشت مرغ در استان مصرف می شد که مازاد تولید برای زمان مورد نیاز ذخیره سازی شد.

یعقوب زاده افزود: هم اکنون گوشت مرغ در بازار مشهد به قیمت مصوب و حتی کمتر عرضه می‌شود.

۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخم‌مرغ سالانه در استان خراسان رضوی تولید می‌شود.