مشهد - ایرنا- مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی شاخص های بنیادین علم (ESI) دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به جمع دانشمندان یک درصد پراستناد برتر جهان پیوستند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر عبدالرسول رنگرزی افزود: بر اساس نتایج رتبه بندی ESI، دکتر بیژن ملائکه استاد دانشکده داروسازی و دکتر احمد قربانی استاد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد توانستند در حوزه موضوعی داروشناسی و سم شناسی (Pharmacology & Toxicology) در جمع دانشمندان یک درصد پراستناد برتر جهان قرار گیرند.

وی ادامه داد: بدین ترتیب تعداد اعضای هیات علمی حاضر در جمع دانشمندان یک درصد پراستناد برتر جهان این دانشگاه به ۲۳ نفر رسید.

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به رشد قابل توجه تعداد دانشمندان یک درصد پراستناد برتر دانشگاه در ماههای اخیر افزود: در یک سال اخیر تعداد پنج عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به جمع دانشمندان یک درصد پراستناد برتر راه یافتند که نشان دهنده ارتقای کیفی پژوهش و تحقیقات و به دنبال آن افزایش میزان استنادات به مقالات اعضای هیات علمی این دانشگاه است.

رنگرزی افزود: نتایج نظام رتبه‌بندی ESI ، هر دو ماه به روز رسانی می شود و معیار ارزیابی آن میزان استناد به مقالات منتشر شده در مجلات ISI در ۲۲ حوزه موضوعی مختلف است.

وی با اشاره به این که مرجعیت علمی نخستین بند از سیاست های کلان علم و فناوری کشور است مورد رجوع قرار گرفتن یا همان استناد به تولید علم و مقالات دانشگاه را از محورهای مهم مرجعیت علمی دانست.

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این استنادات به نوعی نشان دهنده اثرگذاری تولید علم دانشگاه است که توسط سایر پژوهشگران مورد ارجاع قرار می گیرد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.