به گزارش ایرنا؛ بیتردید رشتههای رزمی جایگاه غیر قابل انکاری در جهان ورزش دارند و در ایران نیز، میلیونها جوان در این رشتهها به صورت حرفهای و آماتور در حال فعالیت هستند. مهمتر اینکه، رشتههای رزمی همواره افتخارات پرشماری را برای ایران در عرصههای بینالمللی ثبت کردهاند.
چند سالی است که MMA به محبوبترین ورزش رزمی دنیا و البته ایران تبدیل شده و نمیتوان این مساله را نادیده گرفت. ورزشی که مبارزات حرفهای آن، گاها با حضور حدود ۱۰ هزار تماشاگر برگزار میشود و جوایز سنگین و دلاری در آن اهدا میشود.
چندین ورزشکار ایرانی نیز چند صباحی است وارد MMA شده و مبارزات خود را در قفس این رشته دنبال میکنند. هرچند در این بین بسیاری از اعزامها در سطح بسیار پایین است اما هستند نفراتی که در این رویداد خوش میدرخشند. شاید موفقیت امیر علیاکبری در دنیای قفس موجب شد تا جرقه حضور در هنر رزمی ترکیبی در بین رزمیکاران کشورمان زده شود.
با این حال اکنون MMA ایران در سرگیجه است و دو رئیس دارد. یکی با حکم داخلی و دیگری با حکمی از سوی رئیس فدراسیون جهانی.
ابتدا یوسف بهتری رئیس فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی، از سوی (آیمف) فدراسیون جهانی MMA بهعنوان نماینده فدراسیون جهانی این رشته در ایران منصوب شد اما او مردادماه به دلیل اختلاف با سران جهانی این رشته، از سوی فدراسیون جهانی برکنار و تمامی فعالیتهایش در MMA تعلیق شد.
(آیمف فدراسیون جهانی MMA و مهمترین نهاد بینالمللی این رشته است)
چندی بعد از سوی فدراسیون جهانی، ایمان امیرمحمدی از چهرههای شناخته شده کشورمان در این رشته بهعنوان نماینده فدراسیون جهانی MMA در ایران معرفی شد و حکم جهانیاش را دریافت کرد.
فعالیتها خیلی زود آغاز شد و او تیم ایران را ابتدا به مسابقات قهرمانی آسیا در تاجیکستان و پس از آن به قهرمانی بزرگسالان جهان صربستان اعزام کرد که با کسب یک مدال برنز همراه شد؛ در واقع اولین مدال رسمی ایران در پیکارهای جهانی MMA.
همچنین امیرمحمدی و همکارانش در حال برنامهریزی برای مسابقات مهم پیشرو در سال جدید هستند.
پس از انتصاب امیرمحمدی از سوی فدراسیون جهانی، بلافاصله فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی واکنش نشان داد و یوسف بهتری رئیس فدراسیون، خودش را به عنوان رئیس انجمن MMA ایران منصوب کرد! سیامک خرمی هم دبیر شد و در واقع همه مسئولیتها را برعهده دارد.
نکته جالب اینکه اکنون انجمنی که زیر نظر فدراسیون فعالیت میکند از سوی فدراسیون جهانی (آیمف) به رسمیت شناخته نمیشود و نمیتواند در پیکارهای جهانی و آسیایی که تحت پوشش آن است، شرکت کند.
در واقع اکنون MMA در ایران دقیقا در مسیر مویتای قرار گرفته است و تحت پوشش فدراسیون رزمی، رئیسش در داخل فرد دیگری است اما در ارگانهای جهانی مدیر دیگر منصوب و حمایت میشود.
بر این اساس، دو انجمن MMA و مویتای که تحت نظر فدراسیون فعالیت میکنند اجازه حضور در مسابقات جهانی و آسیایی را ندارد و فقط در داخل مسابقه برگزار میکنند!
این اتفاقات کمنظیری است که تنها میتوان در ورزش ایران و البته شاید فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی جستوجو کرد. در واقع سرگجیه در مویتای اکنون به MMA هم سرایت کرده است.
حالا چرا این فدراسیون علاقه دارند خود را در مقابل ارگانهای بینالمللی قرار داده و یا تعلیق شوند و یا اجازه حضور در میادین رسمی را نداشته باشد، سوالی است که مسئولان فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی باشد پاسخگو باشند.