به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلاموالمسلمین سید مهدی خاموشی ظهر سه شنبه در همایش مبلغان و سرگروههای تبلیغی و مدیران بقاع متبرکه شاخص که به صورت ویدیو کنفرانسی در امامزاده عبدالله (ع) شهرری برگزار شد، توضیح داد: کار فرهنگ عمومی و فرهنگ اسلامی که مدیران بقاع سراسر کشور انجام دادند، قابل تقدیر است چراکه آمارها نشان میدهد در حال پیشرفت و توسعه هستیم.
وی گفت: مسئولیت سازمان اوقاف، ظرفیت بینظیری است و فعالیت اجتماعی بقاع در زمین خدمترسانی به محرومان بسیار حائز اهمیت است که در حقیقت کمک میکند تا بقاع ملجاء و پناه محرومان باشد.
نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به ظرفیت های بی نظیر بقاع متبرکه گفت: بقاع متبرکه باید تبدیل به قطب فرهنگی و اجتماعی شود.
خاموشی ادامه داد: نوع دیگری از خدمات اجتماعی، فعالیت اجتماعی دینی است که در این راستا سفارش شده هیئات شاخص را در بقاع دعوت و به کار گرفته شوند و این مکانهای مقدس مملو از افرادی باشد که به استقبال مناسبتهای دینی میروند.
وی با اشاره به تأثیر بسزای ظرفیتهای محیطی تأکید کرد: در حال حاضر تأثیر رسانهها به خوبی مشخص شده اما در زمینه تبلیغات محیطی عملکرد قابل قبولی نداشتیم و این اقدام کاهش یافته است در صورتی که تبلیغات محیطی در وضعیت جامعه بسیار مؤثر است اما در کشور ما رها شده است.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: در سال پیش رو از کلیه بقاع متبرکه انتظار داریم که طرح و برنامههای خود را ارائه دهند و حتی میزان اعتبار موجودی و کمبودها را در سطح توقع منطقه بیان کنند.
وی با اشاره به کارکردهای مختلف بقاع گفت: با مدیران توانمندی که در بقاع مشغول خدمات رسانی هستند میتوانیم خدمات گوناگونی را به مسافران نوروزی نیز ارائه دهیم.
حجت الاسلام خاموشی با بیان اینکه رسیدگی به رقبات و بهرهوری بیشتر در دستور کار قرار دارد افزود: احیاء رقبات پشتیبان امامزاده یکی از اقدامات مهم و اثرگذار است که باید مورد بارگذاری تجاری، اقتصادی و ... قرار بگیرد و یکی از نمودهای بارگذاری اقتصادی تولید انرژی خورشیدی به میزان ۵ هزار مگابایت در نزدیک به ۲۰۰ بقعه است.
وی ادامه داد: احیای امامزادهها و بقاع برای ایجاد رغبت در مردم است و در این راستا شاهد رسیدگی به بقاع هستیم.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان با اشاره به پیشرفت انقلاب خاطرنشان کرد: جریان اقتصادی ایران رشد و تحول خواهد داشت زیرا که زمانی ما برای پیشرفت نیاز به غرب داشتیم و امروز بهواسطه رشد غیرقابلتصور از دخالتها در امر تولید بیزار هستیم.