به گزارش ایرنا از خبرگزاری شهاب فلسطین، «اسحاق بریک» نسبت به عواقب فاجعه بار به طور خاص برای سه سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی و به طور کلی برای نهادهای اطلاعاتی این رژیم در صورت عدم دستیابی به تفاهمهای گسترده برای پایان دادن به وضعیت هرج و مرج در خیابانهای (رژیم) اسرائیل و اختلافهای سیاسی هشدار داد.
وی گفت: پایان نیافتن به این بحران تا پایان ماه و ادامه روند تصویب اصلاحات قانونی، کابینه را با یک دوگانگی واقعی و عمیق مواجه خواهد کرد؛ زیرا سه نهاد امنیتی ارتش، شین بت و موساد، در مورد نحوه برخورد با این بحران در سطح سیاسی یا قانونی در سردرگمی قرار خواهد گرفت.
ژنرال صهیونیستی افزود: بر این اساس یکی از سناریوها فروپاشی این نهادهای امنیتی است و به عنوان مثال رئیس موساد به دلیل حضور موافقان و مخالفان اصلاحات قانونی ممکن است نتواند کنترل خود را بر این سرویس داشته باشد و این موضوع در مورد ارتش و شین بت نیز صادق است.
بریک ادامه داد: شاخصهای فعلی نشان دهنده این است که پدیده امتناع از انجام خدمت در ارتش افزایش یافته است.
وی گفت: دشمنان اسرائیل از دیدن آنچه در خیابانها میگذرد، لذت میبرند و میبینند که اسرائیل در حال فروپاشی است که ممکن است آنها را وادار کند که در صورت احساس این موضوع هزاران موشک به سمت مراکز جمعیتی، پایگاههای ارتش و زیرساخت ها پرتاب کنند.
پیش تر «گادی آیزنکوت» رئیس سابق ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه انتقادات سریالی مقامات صهیونیست از عملکرد کابینه نتانیاهو گفته بود که این رژیم اکنون در یکی از خطرناک ترین دورههای امنیتی خود از زمان جنگ «یوم کیپور» (جنگ اعراب و اسرائیل ۱۹۷۳) به سر میبرد.
دیشب (دوشنبه شب) هم اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی هشدار داد که این رژیم در شرایط بسیار وخیمی به سر میبرد.
هرتزوگ اظهار کرد: ما در شرایط بسیار اسفناک و خطرناکی به سر میبریم و این بحران احتمالا پیامدهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی [برای ما به دنبال] دارد.
وی پنجشنبه شب گذشته نیز با وخیم دانستن اوضاع در سرزمینهای اشغالی، گفت که این رژیم به یک بحران تاریخی دچار شده، در معرض فروپاشی داخلی قرار گرفته است و سختترین لحظات خود را سپری میکند.
ائتلاف حاکم راست افراطی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» از زمان روی کار آمدن، یکسری اقدامات و تصمیماتی را اتخاذ کرده که از نظر جناح اپوزیسیون و اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی باعث خواهد شد که این رژیم به سمت تشدید بحران داخلی و حتی جنگ داخلی حرکت کند.
تصمیم کابینه نتانیاهو برای تغییرات در نظام قضایی رژیم صهیونیستی و نیز جنجال درباره اعطای اختیارات امنیتی به «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی و «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی و رهبر افراطی حزب «صهیونیسم مذهبی»، هم اکنون به محور تنشهای سیاسی و اختلاف نظرها بین ائتلاف حاکم و جناح اپوزیسیون منجر شده است.
در هفتههای گذشته، دهها شهر از شمال تا جنوب فلسطین اشغالی از جمله تل آویو، حیفا، قدس اشغالی، بئر السبع، ریشون لتسیون و هرتزلیا صحنه تظاهرات علیه کابینه راست افراطی نتانیاهو بوده است. شنبه و دوشنبه شب هفته گذشته نیز هزاران نفر برای هفتمین هفته در تل آویو و سایر شهرهای فلسطین اشغالی علیه کابینه نتانیاهو تظاهرات کردند.
سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی هدف کابینه نتانیاهو برای تغییرات در نظام قضایی را تضعیف آن و تلاش نتانیاهو برای جلوگیری از محاکمه خود به خاطر سه پرونده فساد مالی و رشوه خواری میدانند.