عباسعلی اویسی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: معتادان متجاهر معتادانی هستند که با تجاهر به مصرف هم به لحاظ فرهنگی، فضای فرهنگی شهر و هم به لحاظ منظر شهرها را آلوده میکنند که این طرح با مشارکت دادگستریهای استانها، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و سازمان بهزیستی در واقع به صورت فصلی انجام میشود.
وی افزود: هدف اول در این راه، ساماندهی وضعیت اعتیاد افرادی است که عموما معتادان پرخطر هستند و فاقد جا و مکان برای زندگی و حتی وضعیت کنترل شدهای برای مصرف ندارند.
مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان موضوع مهم معتادان متجاهر را درمان بیان کرد و گفت: اولین خدمت در بحث معتادین متجاهر، «درمان اجباری» آنها است که این درمان بر اساس نظر قاضی و پزشک متخصص بین سه تا ۶ ماه و گاهی قابل تمدید هم هست.
وی افزود: با توجه به نوع مصرف، ماده مصرفی، مدت مصرف و فاکتورهای دیگری که توسط پزشک معالج این افراد لحاظ میشود، در هر یک از مراکز بهزیستی علاوهبر این خدمات، خدمات درمانی، خدمات روانشناختی و مشاوره با توجه به نوع آسیبهایی که در غربالگری ها مشخص شده، به این افراد ارائه میشود.
اویسی اظهارداشت: برخی از این افراد، افراد توانمندی بودند که با توجه به آسیبهایی که به آنها وارد شده از چرخه فعال جامعه خارج و دچار این آسیب شدند.
وی بیان کرد: تلاش کردیم ارتباط این افراد را با جامعه مجددا برقرار کنیم و یکی از اولویتهای این سازمان، رفع مشکل اشتغال آنهاست که در این زمینه در اکثر مراکز، واحدی به نام واحد اشتغالزایی ایجاد شده و همچنین تفاهمنامههای هم با سازمان فنی حرفهای برای مهارت آموزی این افراد منعقد شده است.
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲
زاهدان- ایرنا- مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه دادستانی و شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در امر ساماندهی معتادان متجاهر کمک کننده هستند گفت: ۲۰ مرکز در استان برای ارائه خدمات به این افراد ایجاد شده است.