به گزارش ایرنا، «قدرت الله رستمی» روز چهارشنبه در کارگروه امنیت غذایی همدان اظهار داشت: یکی از مشکلات کنونی موثر در سلامت افراد میزان مصرف نمک، شکر و چربی است و مصرف بیش از حد آنها در مواد غذایی از مهمترین عوامل بروز بیماریهای قلبی و عروقی محسوب می شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان بر لزوم نظارت جدی بر عملکرد نانواییها ادامه داد: در این زمینه تلاش شده تا مصرف نمک در نانوایی ها به حداقل ممکن برسد.
رستمی تاکید کرد: برخی نانواییها برای بالا بردن کیفیت آرد موجود، از نمک بیش از حد مجاز استفاده میکنند که همین امر موجب افزایش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان نیز خواستار لزوم توجه به موضوع آلودگی صوتی به عنوان یکی از موارد مورد تأکید در سلامت روان شهروندان شد.
حبیب معصومی گفت: گاهی برخی افراد با ایجاد تغییرات در سیستم صوتی خودروها موجب آزار روانی و شنوایی شهروندان میشوند که این موضوع باید مثل مسأله آلودگی هوا مورد توجه و بررسی قرار گیرد که باید با راهکارهای قانونی که در قوانین راهنمایی و رانندگی پیشبینی شده با آن مقابله شود.
وی در ادامه به آلایندگی صنایع و کارخانجات در استان اشاره و عنوان کرد: طرحهای کلان توسعه اعم از نیروگاه، کارخانجات، کارگاههای تولیدی و حتی گلخانههای بزرگ باید قبل از احداث و راهاندازی و بعد از آغاز به فعالیت، پیوست سلامت داشته باشند و شعار سلامت واحد (سلامت محیط زیست و موجودات زنده) را با هم در طرح توسعهای ببینند.
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان بیان کرد: بسته خدمات سلامت کارمندان تدوین شده که به زودی به دستگاههای اجرایی استان ابلاغ میشود تا میزان خطرسنجی محیطی در هر موقعیت شغلی بررسی و اجرایی شود.