به گزارش روز چهارشنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان، فریدون فعالی افزود: استان کرمان در زمینه داشتن اقامتگاههای بومگردی دارای رتبه نخست کشور است و به همین ترتیب میتواند تعداد زیادی از گردشگران و مسافران را میزبانی کند.
وی اظهار داشت: تعداد بالای این اقامتگاهها موجب شده بین مدیران آنها در زمینه ارتقای کیفیت خدمات، رقابت ایجاد شود به طوری که کمتر اقامتگاهی دارای غرفه صنایعدستی و محصولات طبیعی نبوده و پرسنل آنها آموزشهای لازم را در خصوص میزبانی از مهمانهای نوروزی فرا نگرفته باشد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمان ادامه داد: خوشبختانه در دورترین مناطق این استان نیز مکانی برای اقامت گردشگران و مسافران وجود دارد که با دلگرمی پذیرای آنها خواهد بود.
فعالی خاطرنشان کرد: بیشترین تعداد اقامتگاههای بومگردی در شهرستان کرمان، بافت، زرند، جیرفت و شهربابک قرار دارد که نظارت بر آنها از یک ماه گذشته آغاز شده و تا پایان ۱۳ فروردینماه ۱۴۰۲ نیز ادامه خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، کرمان با هشت اثر ثبت جهانی بیشترین آمار آثار ثبت جهانی کشور را در بین استان ها به خود اختصاص داده است. ارگ بم (بزرگترین سازه خشتی جهان)، روستای دستکَند میمند با چندهزار سال قدمت، باغ زیبای شازده یا شاهزاده ماهان با ویژگی های منحصر به فرد باغ و معماری عمارت آن، دشت کویر لوت که قدیمی ترین درفش جهان از این کویر در منطقه شهداد به دست آمده و سه قنات «گوهرریز» جوپار در شهرستان کرمان، «اکبرآباد» و «قاسم آباد» در شهرستان بم و نیز روستای دارستان سیرجان و این شهرستان به عنوان خاستگاه بافت گلیم شیرکی سیرجان از آثار ثبت جهانی استان کرمان به شمار می روند.