شیراز-ایرنا-رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی نسبت به اهمیت و ضرورت تامین گوشت سفید در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان متناسب با نیاز مصرفی شهروندان و گردشگران استان فارس تاکید کرد.

به گزارش ایرنا،محمدجواد عسکری روز شنبه در نشست با تولیدکنندگان و فعالان حوزه صنعت مرغ با تاکید بر اینکه در آستانه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان بایستی تمهیدات لازم در زمینه ایجاد آرامش و ثبات در بازار بکارگیری شود،افزود: با توجه به افزایش سرانه مصرف گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز به دلیل قیمت کمتر بایستی تمهیدات مورد نیاز در تنظیم بازار در نظر گرفته شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و محیط‌زیست در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه عرضه گوشت مرغ باید متناسب با نیاز مصرفی متقاضیان باشد، ادامه داد: با توجه به افزایش تقاضا از سوی مصرف‌کنندگان و ورود گردشگران قابل توجه به استان فارس و کلانشهر شیراز باید میزان تولید و کشتار مرغ متناسب با نیاز جامعه عرضه شود تا فضای بازار ملتهب نباشد.

عسکری با بیان اینکه عرضه و تقاضا باید همخوانی داشته باشد، افزود: اگر تولید و میزان ذخیره‌سازی گوشت سفید بر اساس آمار و اطلاعات مرتبط با نیاز مصرفی باشد آرامش و ثبات در بازار نیز حاکم خواهد شد.

نماینده داراب و زرین‌دشت در مجلس شورای اسلامی در رابطه با اهمیت و ضرورت بکارگیری ظرفیت بخش خصوصی در مدیریت نظام عرضه و تقاضا، اظهار داشت: تعامل دولت با بخش خصوصی ایجاد شده است و از سیستم دولتی به عنوان مجری قانون انتظار می‌رود تا علاوه بر حمایت از تولیدکنندگان نسبت به نظارت بر فعالان عرصه تولید و توزیع صنعت مرغ نیز اهتمام جدی داشته باشند.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان با تصریح بر اینکه مجلس نیز در تلاش است تا علاوه بر نظارت بر دستگاه‌های اجرایی نسبت به حمایت از تولیدکنندگان در قانون‌گذاری نیز اقدام کند، خاطرنشان کرد: مجلس یازدهم و کمیسیون تخصصی کشاورزی در تلاش است تا در زمینه‌های مختلف اعم از تسهیلات بانکی، تامین نهاده‌های دام و طیور، اختصاص یارانه‌ها، معافیت‌های مالیاتی و تامین اعتبارات نیز در چارچوب قانون بودجه و برنامه هفتم توسعه با هدف حمایت از مصرف‌کنندگان نیز در کنار تولیدکنندگان باشد.