به گزارش خبرنگار ایرنا، فضلالله رحمتی روز شنبه در نشست با خبرنگاران این استان افزود: این استان دارای معدود صنایع بزرگ است درحالی که میدانیم صنایع بزرگ و پیشران سهم بهسزایی در اشتغال و توسعه صنعتی مناطق دارد از همین رو پیگیر هستیم تا با معرفی ظرفیتهای استان زمینه را برای جذب بخش خصوصی و استقرار صنایع بزرگ فراهم کنیم.
وی ادامه داد: علاوهبر شناسایی ظرفیتهای استان درصدد هستیم تا نیاز سرمایه گذاران را نیز بررسی و شرایط مناسبی برای جذب آنها در استان فراهم کنیم.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، توسعه صنعتی را پایدارتر از دیگر بخشها دانست و گفت: اشتغال در بخش صنعت پایدارتر است در حالیس که به این مهم در استان توجه لازم نشده و از مجموع تسهیلاتی که در سالجاری پرداخت شده، سهم بخش صنعت ۲۳ درصد بوده است.
رحمتی، پایش واحدهای صنعتی استان را از دیگر برنامههای این سازمان در سال آینده دانست و گفت: با شناسایی موانع و چالشهای واحدهای صنعتی ظرفیت تولید در استان افزایش یافته و واحدهای نیمه تعطیل و راکد که دارای توجیه اقتصادی است و جزو سرمایههای کشور به شمار میرود به چرخه تولید بازمیگردد.
وی خاطرنشان کرد: در سالجاری ۲۳۵ برنامه برای رفع موانع تولید ۱۵۵ واحد اقتصادی استان تصویب شد و ۳۴ واحد تولیدی نیز به چرخه تولید بازگشت.
رحمتی استقرار واحدهای صنعتی در استان را متناسب با آمایش سرزمین دانست و گفت: عدالتمحوری به این معنا نیست که در همه نقاط به یک میزان واحدهای تولیدی راهاندازی کرد بلکه باید در هر منطقه متناسب با ظرفیتهای صنایع ایجاد کرد تا توسعه همگن محقق شود.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر در این استان ۹۲۶ واحد صنعتی در حال فعالیت است که ۳۶ واحد از این مجموعه واحدهای بزرگ و دارای اشتغال بالای ۱۰۰ نفر و ۳۲ واحد متوسط با اشتغال بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و بقیه واحد های صنعتی کوچک هستند.
تاکنون با صدور بیش از دو هزار جواز تاسیس و افزون بر ۴۰۰طرح با سرمایه گذاری بالای ۶۰ درصد طرحهای صنعتی اجرایی شده که در راستای کمک به تکمیل این طرح گامهای بلندی برداشته شده است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۱ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است که در برخی محصولات صنعتی از جمله لوازم خانگی، تولید چادر مشکی، موکت و برخی از صنایع دیگر رتبههای مطلوبی در کشور دارد.