تهران- ایرنا- مراسم رونمایی از کتاب «نور واحد در حافظ و مولانا» اثر زنده یاد محمود گودرزی با حضور غلامرضا عمرانی؛ زبانشناس، ویراستار و مؤلف کتاب‌های درسی و پژوهشی زبانشناسی، محمد رسولی شاهنامه پژوه، حقوق دان و جمعی از شخصیت های فرهنگی و اجتماعی در موسسه بزرگمهر حکیم برگزار شد.

به گزارش ایرنا، منوچهر بسحاق دبیر برگزاری مراسم ابتدا بخش هایی از کتاب نور واحد را برای شرکت کنندگان قرائت کرد. سپس سید حسین معصومی فعال فرهنگی و شاعر بدیهه سرا به معرفی استاد گودرزی و آثار وی پرداخت و ویژگی های عرفانی این استاد ادبیات فارسی و عربی را برای حاضران تشریخ کرد.

این فرهنگی بازنشسته سپس شعری که در مورد کتاب نور واحد سروده بود را برای حضار قرائت و مورد استقبال و تشویق قرار گرفت.

در ادامه برنامه غلامرضا عمرانی صاحب آثار تقدیر شده؛ در مود کتاب نور واحد گفت: ای کاش استاد گودرزی زنده بود و در مورد کتابی که به اشتراکات عرفانی مولانا و حافظ پرداخته شده است سخن می گفت.

وی اظهار داشت: در این کتاب ضمن بررسی برخی از اشتراکات این دو ستاره بزرگ کشور در حوزه عرفان، به واحد بودن منشا عرفان مولانا و حافظ به زیبایی پرداخته شده است.

محمد رسولی شاهنامه پژوه و نویسنده با ارزشمند خواندن این اثر عرفانی انتخاب عناوین اشتراکات عرفانی بین مولانا و حافظ را بسیار هنرمندانه و ناشی از تسلط زنده یاد محمود گودرزی به عرفان دانست.

در پایان مراسم، کتاب نور واحد در حافظ و مولانا به حاضرین اهدا و پوستر رونمایی توسط آنان به یادگار امضا شد.

مختصری از زندگی نامه ی شادروان استاد محمود گودرزی

محمود گودرزی حقوق دان، قاضی دادگستری، نویسنده، حافظ پژوه و مولانا شناس آگاه به عرفان نظری و رموز آن و سالک این راه بود.

استاد فقید متولد سال ۱۳۲۱ در شهرستان الیگودرز است. زندگی ادبی و فرهنگی در کنار نظم و تلاش وافر در امر احقاق حقوق مردم باعث شد استاد محمود گودرزی نه تنها برای همکاران و دوستان خویش در حوزه حقوق سر لوحه باشد بلکه ادب و زیست ایشان یک الگوی عملی از عرفان برای اساتید ادبیات فارسی دانشگاه تهران بود به همین جهت همواره ایشان را فردی مردم دار و حامی حقوق مستضعفین میشناختند.

استاد در سی و یک خرداد سال ۱۳۸۸ شمسی در سن ۶۷ سالگی بر اثر عارضه قلبی دار فانی را وداع گفت.

یادآوری مهم در مورد کتاب نور واحد

این کتاب مجموعه ایست به صورت دست نوشته که با همین عنوان به جای مانده است؛ متأسفانه اجل مهلت تنظیم و تدوین نهایی آن را به اندیشمند فرهیخته نداد بدون شک اگر این کتاب در دوران حیات استاد فقید تنظیم میشد از پختگی بیشتری برخوردار میگردید.