احمد حمزه زاده، روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این نمایشگاه ها به همت این ادارهکل و همکاری شهرداریها و منطقه آزاد ارس فعالیت خود را برای نمایش و فروش آثار هنرمندان آذربایجان آغاز کردند.
وی اظهار کرد: در ایام نوروز ۱۴۰۲ نمایشگاههای صنایعدستی به صورت ویژه در عمارت شهرداری، شهرداریهای ۶ و ۷، پارک استاد کریمی مراغهای و پلیسراه غربی تبریز، عوارضی بستانآباد و مسجد کبود، موزه سفال، خانههای تاریخی حریری و حیدرزاده تبریز برای بازدید علاقه مندان، گردشگران و مسافران نوروزی دایر شده است.
حمزه زاده ادامه داد: در این ایام گردشگران میتوانند با سفر به ۲۱ شهرستان این استان و منطقه آزاد ارس، از ۶۰۰ غرفه برپا شده صنایعدستی بازدید کنند و سوغات آذربایجان شرقی را به عنوان سوغات با خود همراه ببرند.
به گزارش ایرنا، سبدبافی، سوزن دوزی، سفالگری، معرق کاری، گلیم بافی و ساخت تابلو سنگ های با ارزش از صنایع دستی جذاب آذربایجان شرقی است که هرکدام در شهرستان های این استان رواج داشته و مورد اقبال مسافران قرار می گیرد.
کیف، کفش، پوشاک و برخی اقلام خانگی محصولاتی است که از چرم تبریز دوخته می شود و به دلیل کیفیت عالی آن به کشورهای اروپایی صادر شده است.
در دسته خوراکی ها نیز آذربایجان شرقی از استان های مستعد است که شیرینی ها و غذاهای آن در سراسر کشور مشهور است.
قرابیه، نوقا، میان پر، لاتیقوم (راحت الحلقوم)، ریس، شیرینی کنجدی، سوجوق، باسلیق، شکلات تسبیحی، عسل و دوشاب در بخش خوراکی های شیرین و نیز پنیر لیقوان، ترشی زغال اخته و آجیل تبریز می تواند سوغاتی خوبی برای مسافران به این استان باشد.
آجیل مخصوص تبریز از دیرباز مرغوبیت جهانی داشته و از بهترین محصولات ایران تولید می شود، انواع خشکبار از قبیل برگه هلو، زردآلو، آلو خشک نیز طرفداران بی شماری دارد.