حسین رجبی، شامگاه چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: بدون شک تقارن بهار طبیعت و بهار قرآن فرصت مناسبی برای خانه تکانی و دگرگونی دل ها است و باید از برکات این ماه عزیز به خوبی بهره مند شد.
وی با بیان اینکه فریضه روزه یکی از واجبات دین مبین اسلام بوده و براساس شرع مقدس نیز روزه خواری حرام و ممنوع است، تصریح کرد: طبق ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی نیز مجازات هایی برای افرادی که در انظار و اماکن عمومی روزه خواری کرده و تظاهر به عمل حرام کنند، در نظر گرفته شده است.
به گفته این مسوول حوزه قضایی، براساس این قانون، مجازاتی از قبیل حبس و شلاق در انتظار افرادی است که نسبت به حفظ شعائر دینی و حرمت ماه مبارک رمضان کوتاهی می کنند.
رجبی تاکید کرد: علاوه بر مجازات های تعیین شده در قانون، در راستای اصلاح فرد نیز مجازات تکمیلی بنا به تشخیص دادگاه با رویکرد فرهنگی و در قالب تحقیق و مطالعه در خصوص ماه مبارک رمضان نیز مشخص شده و متخلفان نیز ضمن معرفی به مراکز فرهنگی، موظف هستند در زمان تعیین شده نتایج مطالعه و تحقیقات خود را به دادستانی اعلام کنند.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین در خصوص فعالیت مراکز و رستوران های استان در این ماه مبارک، گفت: طبق قانون و براساس تصمیماتی که توسط نهادهای متولی اتخاذ شده، تنها رستوران و مراکز گردشگری بین راهی مجاز به ارایه خدمات به مسافران خواهند بود و با واحدهای صنفی که خارج از چارچوب قانون نسبت به ارایه این نوع خدمات در ماه مبارک رمضان اقدام کنند، برخورد می شود.
رجبی یادآور شد: اصناف حقوقی متخلف علاوه بر تحمل مجازات های قانونی و تشکیل پرونده، موظف به نصب بنر عذرخواهی از عموم مردم در محل کار خود نیز خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: از افرادی که به هر دلیل قادر به ادای فریضه روزه نمی باشند، درخواست می شود به لحاظ ضرورت حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و احترام به روزه داران، از تظاهر به روزه خواری در ملاء عام تحت هر شکل و شرایطی خودداری کنند.