ولی اسماعیلی روز جمعه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به نام مهار تورم و رشد تولید اظهار کرد: واقعیت این است که در سالهای اخیر وضعیت تورم افسار گسیخته بوده و نتوانسته ایم برای مهار تورم برنامه منسجمی داشته باشیم به طوری که هر سال این روند افزایشی بوده و پیش بینی امسال هم نشان دهنده تداوم این وضعیت است.
نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید برای بهبود معیشت مردم و مهار تورم با رویکرد واقع بینانه برنامه ریزی و بر اساس آن اقدام کرد.
رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل با اشاره به اقدامات و ظرفیتهای ایجاد شده از سوی مجلس شورای اسلامی در این زمینه گفت: در بخش قانونگذاری در حوزه رفع موانع تولید ظرفیتهای خوبی ایجاد شده که از جمله آن میتوان به پنجره واحد و موضوع صدور مجوز برای سرمایه گذاران اشاره کرد.
نماینده مردم شهرستانهای گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هماهنگی و همراهی بیشتر دولت و مجلس می تواند منجر به اقدامات موثری برای مهار تورم و رشد تولید شود، اضافه کرد: مجلس قوانین مترقی در زمینه رفع موانع تولید داشته و اعلام آمادگی هم کرده است که هر جا خلاء وجود دارد آماده است برای قانون گذاری اقدام کند و هرجا رویکرد و قانون سنجیده وجود داشته، از آن استقبال کرده است.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم هماهنگی تیم اقتصادی دولت گفت: در صورت هماهنگی دستگاه های اقتصادی اعم از بانک مرکزی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت می توان امیدوار بود که مطالبه جدی مردم که مقام معظم رهبری در قالب شعار سال آن را بیان کردند، برآورده شود.
اسماعیلی در ادامه اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که با آن مواجه هستیم در زمینه جذب سرمایه گذاری خارجی است که می توان با مشوقهای مالیاتی و گمرکی زمینه جذب و حفظ سرمایه گذاران را فراهم کرد.
وی خاطرنشان کرد: حمایت عملی و جدی از سرمایه گذار می تواند در نهایت منجر به رشد تولید و اشتغال و مردمی سازی اقتصاد به عنوان یکی از محورهای بیانات مقام معظم رهبری شود.
بهبود مناسبات با کشورهای منطقه نتایج مثبتی به همراه دارد
رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل در ادامه تحرکات دیپلماتیک اخیر در کشور بهبود مناسبات با کشورهای همسایه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: برخی کشورها و جریانات استکباری نمیخواستند روابط ایران با کشورهای همسایه عرب دوستانه و حسنه شود اما در روزهای اخیر شاهد اقدامات بسیار مثبتی در این زمینه بودیم و امیدواریم این اقدامات ادامه یابد.
نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به راهبرد دولت سیزدهم در پیگیری سیاست همسایگی یادآورشد: بهبود روابط خارجی و مناسبات با کشورهای همسایه اقدام بسیار بزرگ و مثبتی است که قطعاً منجر به گشایشهای اقتصادی خواهد شد.
اسماعیلی یادآورشد: برقراری روابط با عربستان و توسعه مناسبات با امارات و عراق میتواند ضمن ایجاد چشم انداز روشن از صلح، ثبات و پیشرفت در منطقه، دشمنانی که مترصد آشوب و اختلاف افکنی بین مسلمانان هستند ناکام کند.
دیپلماسی اقتصادی باید فعالتر شود/ظرفیتهای بزرگی در آسیا وجود دارد
وی خواستار تداوم توسعه مناسبات دیپلماتیک با همسایگان آسیایی، حوزه اوراسیا و شانگهای شد و با تاکید بر نقش آفرینی جدی تر دیپلماسی اقتصادی در این زمینه افزود: در این سازمانها ظرفیتهای بزرگ اقتصادی پیش روی کشور ما قرار دارد ودر صورت فعال شدن ظرفیتها می توانیم محصولات تولیدی خود را به این کشورها صادر کنیم که نتیجه آن رشد و توسعه اقتصادی و رفاه در کشور خواهد بود.