به گزارش ایرنا، وعده رییس جمهور در ابتدای سال ۱۴۰۱ ایجاد یک میلیون شغل در این سال بود که سهم استان فارس از این رقم ۵۹ هزار شغل هدفگذاری شد.
این وعده شیرین در پایان سال گذشته در سطح کشور محقق شد و این مساله در آغازین سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال جدید و لحظاتی بعد از تحویل سال ۱۴۰۲ نیز عنوان و رضایت و خرسندی ایشان را در پی داشت.
استان فارس اولین استان کشور بود که دی ماه ۱۴۰۱ به این هدف دست یافت و تاکنون بیش از ۷۳ هزار شغل در این استان ایجاد شده است.
فارس با ایجاد بیش از ۷۳ هزار اشتغال جدید در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۲۵ درصد تحقق تعهد اشتغالزایی سال جاری، اولین استان در بین استان های با تعهد بیش از ۴۰ هزار نفر است که ۱۰۰ درصد تعهد اشتغال امسال آن محقق و در شاخصهای ارزیابی اشتغال بعنوان استان برتر معرفی شده است.
زمانیکه تعهد اشتغال ۵۹ هزار نفری امسال فارس در دی ماه ۱۴۰۱ محقق شد، این مساله تقدیر رییس جمهور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را در پی داشت.
استاندار فارس ابتدای بهمن ماه سال ۱۴۰۱ گفت: این استان با ۱۰۷ درصد اشتغالزایی در سال جاری، بیشتر از تعهدات خود در زمینه ایجاد اشتغال عمل کرده است.
محمد هادی ایمانیه در حاشیه گردهمایی یک روزه استانداران سراسر کشور در تهران افزود: بنا بر اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تایید سازمان تامین اجتماعی کشور و براساس شاخص تعداد افراد بیمه شده جدید امسال، این استان بیش از تعهدات خود موفق به ایجاد اشتغال شده است.
وی ادامه داد: استان فارس در بین استان های بزرگ و همتراز خود در کشور، استان برتر در ایجاد اشتغال در سال ۱۴۰۱ شناخته و معرفی شد.
نماینده عالی دولت در استان فارس بیان کرد: بدون شک دستیابی به این جایگاه نتیجه همدلی و همکاری و مرهون تلاش مجموعه مدیریتی و کارکنان شریف دستگاه های متولی است که انتظار دارم دستگاههای ذیربط در حفظ و ارتقای این جایگاه کوشش مضاعف داشته باشند.
ایمانیه افزود: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، با هدف بررسی و رفع مشکلات واحدهای تولیدی و خدماتی فارس به طور منظم و متوالی با حضور مدیران ارشد دستگاه های اجرایی، بانک های عامل و متولیان بخش غیردولتی برگزار می شود و با تصمیماتی که در این جلسات اتخاذ می شود بیش از گذشته شاهد راه اندازی مجدد یا افزایش تولید و اشتغال واحدهای مشکل دار در سطح استان خواهیم بود.
وی گفت: روند رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی راکد در سال جاری با قوت همچنان ادامه خواهد داشت و می کوشیم این واحدها با مرتفع شدن مشکلات به چرخه تولید و خدمترسانی به مردم بازگردند.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان فارس در گفت و گو با ایرنا با تشریح وضعیت اشتغالزایی و کارآفرینی سال ۱۴۰۱ این استان که به انتخاب برتری فارس در بین تمام استانهای کشور منجر شده است، گفت: وضعیت عملکردی و جایگاه این استان در حوزه مدیریت کارآفرینی و اشتغال در سال جاری به نحوی بوده که تاکنون فارس براساس شاخصهای کشوری در حوزه اشتغالزایی در جایگاه نخست قرار دارد.
وحید خداپرست، با بیان اینکه براساس دستورالعمل کشوری اشتغالهای ایجاد شده در هر استان باید در سامانهای به نام رصد ثبت شود،افزود: تعهد اشتغالزایی سال جاری برای هشت استان کشور شامل تهران، فارس، کرمان، خوزستان، مازندران، خراسان رضوی، آذربایجان غربی و اصفهان بیش از ۵۰ هزار نفر بوده است.
وی ادامه داد: فارس تنها استان کشور با تعهد بالای ۵۰ هزار نفر اشتغال است که طی ۱۰ ماهه اول سال ۱۴۰۱ از مرز تعهد تعیین شده گذشته است.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان فارس تاکید کرد: در حال حاضر ۷۳ هزار شغل جدید طی سال ۱۴۰۱ در فارس ایجاد شده که با توجه به تعهد امسال این استان که ۵۹ هزار و ۸۷۰ شغل بوده حدود ۱۲۵ درصد برنامه هدف گذاری شده امسال در فارس محقق شده است.
تحقق ۱۲۵ درصدی اشتغال فارس و رتبه نخست کشور در صحت سنجی
وی با بیان اینکه تعهد اشتغال امسال استان فارس ۵۹ هزار نفر بوده است،گفت: در حال حاضر ۷۳ هزار اشتغال در فارس ایجاد و در سامانه رصد ثبت شده که این آمار نشان از تحقق ۱۲۵ درصدی اشتغال این استان دارد.
خداپرست اضافه کرد: براساس نظارت های انجام شده برای تمام استانهای کشور در سامانه ملی رصد با جامعه آماری بیش از ۱۰ هزار نفر،فارس با بیش از ۹۰ درصد در صدر صحت سنجی اشتغال کشور متناسب با اشتغال ایجادی قرار دارد که با تکمیل نظارت میدانی طرح ها و اشتغال ثبت شده ، این آمار به ۱۰۰ درصد افزایش خواهد یافت.
وی در بخش دیگر سخنان خود به سایر شاخص های انتخاب فارس بعنوان استان برتر اشاره کرد و یکی از این شاخص ها را تعداد پرداختی تسهیلات ارزان قیمت مشاغل خانگی عنوان کرد و افزود: این استان با پرداخت هزار و ۶۷۸ فقره تسهیلات پرداختی مشاغل خانگی در جایگاه نخست کشور قرار دارد و استانهای گلستان،آذربایجان شرقی، چهارمحال بختیاری و تهران جایگاههای دوم تا پنجم را در این بخش کسب کردهاند.
وی ادامه داد: فارس با سه هزار و ۵۴۷ هزار بازرسی از کارگاه ها به منظور ساماندهی اشتغال اتباع بیگانه و ۱۶ درصد کل بازرسیهای کشور در قالب ۱۸۹ گشت مشترک در سراسر استان طی شش ماهه اول سال جاری در جایگاه نخست قرار دارد و استانهای اصفهان،تهران و مازندران نیز به ترتیب جایگاههای بعدی را کسب کردهاند.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس در پایان گفت: فارس از نظر تعداد اشتغال برای افراد جویای کار براساس قراردادهای منعقد شده بر پایه مشوقهای بیمهای و جذب هزار و ۵۰۳ نفر و در بخش کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی با هشت هزار و ۶۰ قرارداد منعقد شده در جایگاه نخست کشور قرار دارد.