حمیدرضا مقصودلو روز یکشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: مجموع تولید این شهرکها، ۳۷ هزار و ۳۱۰ تُن محصول شامل ۳۶ هزار و ۵۰۰ تُن محصولات دامی و ۵۰۰ تن محصول گلخانهای بود.
وی بیان کرد: این مقدار تولید از ۲ شهرک کشاورزی شامل دامپروری «گزنیتپه» گنبدکاووس و «النگ» کردکوی به دست آمده است.
وی افزود: تولید این شهرکها تخم مرغ و دام سنگین، سبزی و صیفی، توت فرنگی و گیاهان زینتی بود.
مقصودلو گفت: در نتیجه افزایش تولید و صادرات، شهرک کشاورزی گلستان پارسال رتبه پنجم را بعد از آذربایجان شرقی، بوشهر، هرمزگان و گیلان کسب کرد.
مدیر شرکت شهرکهای کشاورزی گلستان به جذب سرمایهگذار در ۲ شهرک کشاورزی فعال استان اشاره کرد و گفت: در شهرک گلخانه النگ کردکوی ۳۷۵ میلیارد ریال شامل ۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و آورده متقاضیان و ۲۵ میلیارد ریال ایجاد زیرساخت و برای شهرک دامپروری گزنیتپه گنبدکاووس هفت هزار و ۲۰ میلیارد ریال شامل ۲۰ میلیارد ریال ایجاد زیرساخت توسط دولت، ۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی و سه هزار میلیارد ریال آورده متقاضی، سرمایه گذاری شده است.
مقصودلو از اجرایی شدن شهرک شیلات گمیشان به وسعت ۶ هزار و ۵۰۰ هکتاری برای تولید میگو و ماهیان خاویاری با پیمانکاری قرارگاه خاتم الانبیا برای ایجاد زیرساختهای موردنیاز، بهره برداری از شهرک گلخانهای آققلا با وسعت ۲۱ هکتار و سرمایهگذاری ۵۲ میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای ۱۱۵ نفر، برنامهریزی برای مطالعه و ایجاد شهرک گلخانهای به وسعت ۱۰ هکتار در علیآبادکتول و شهرک ۵۷ هکتاری دامپروریی «آرا قویی» گنبدکاووس در سال ۱۴۰۲ خبرداد و افزود: علاوه بر این، حمایت از سرمایهگذاران و هماهنگی بیشتر با دستگاههای مرتبط برای دریافت سند مالکیت زمین های شهرکهای کشاورزی و مطالعه امکان سنجی شهرکهای کشاورزی پیشنهادی از دیگر اولویتهای این شرکت است.
راهاندازی شهرک کشاورزی در گلستان از سال ۱۳۹۴ آغاز شد تا از این ظرفیت برای بهرهوری بهتر از منابع آبی، تولید و اشتغال پایدار استفاده شود..
سرمایهگذاری در ایجاد شهرکهای کشاورزی، راهکار پایدار تولید محصولات کشاورزی و ایجاد فرصتهای شغلی مطمئن است که این ظرفیت طی سالهای اخیر توجه مسوولان گلستان را برای برنامهریزی و جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی به خود جلب کرد.
گلستان سالانه ۵ میلیون تُن انواع محصول کشاورزی در این استان تولید می کند و در تولید ۱۵ محصول شامل دانههای روغنی کلزا، سویا و آفتابگردان، هلو، توتون و گوشت مرغ رتبه اول، گندم، چغندرقند و خرمالو مقام دوم، شلتوک(برنج)، پیله تر ابریشم، میگو و پنبه رتبه سوم، ماهیان پرورشی و خاویاری رتبه چهارم و جو و زیتون رتبه پنجم کشوری را دارد.
این تولیدات سالانه کشاورزی گلستان از ظرفیت ۶۶۷ هزار زمین کشاورزی، چهار میلیون واحد دامی، ۴۵۲ هزار و ۱۸۵ هکتار جنگل، ۸۶۲ هزار و ۸۲۵ هکتار عرصه مرتعی، بیش از هزار واحد مرغداری و دسترسی به ۱۱۰ کیلومتر از ساحل دریای خزر به دست میآید.
شهرک کشاورزی، راهبرد پایدار تولید، اشتغال و حفظ منابع آبی گلستان