به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن بهرام نیا روز یکشنبه در نشست کارگروه اشتغال اظهار داشت: پارسال میزان اشتغال تعهد شده برای این استان حدود ۶ هزار و ۶۷۱ نفر بود که تا پایان سال بیش از ۱۷ هزار شغل بر اساس آمارهای قابل رصد و استناد در این استان حاصل شد.
وی افزود: استان ایلام از این منظر در بین استان های کشور رتبه نخست را بدست آورد که نقش عموم دستگاه ها و بانک های عامل در این زمینه شایسته قدردانی است.
استاندار ایلام یادآور شد: این روند باید با تلاش همه جانبه دستگاه های اجرایی مختلف امسال نیز تداوم داشته باشد تا بتوانیم بخشی از معضل بیکاری را حل و فصل کنیم.
بهرام نیا با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۲ با عنوان مهار تورم و رشد تولید اضافه کرد: امیدواریم با هم افزایی همدیگر بتوانیم با قدرت بیشتری در راستای خدمت صادقانه به مردم گام برداریم.
وی افزود: با نصب العین قرار دادن بیانات مقام معظم رهبری که بیش از ۱۰ سال است ابتدای سال را نامگذاری می کنند و امسال را به عنوان مهار تورم و رشد تولید نامگذاری کرده اند ، باید بیش از سال گذشته تلاش کنیم این شعار با کمک همه کارگزاران دولت و مردم محقق شود ، هم افزایی همه دستگاه ها بویژه دست اندرکاران حوزه سرمایه گذاری و اشتغال در این مسیر تعیین کننده است.
استاندار ایلام گفت: سال گذشته با وجود همه فراز و فرودها در حوزه اشتغال موفقیت نسبی حاصل شد ، بخشی از کارخانجات تعطیل و نیمه تعطیل به چرخه فعالیت بازگشتند ولی همچنان با نقطه مطلوب فاصله داریم.
بهرام نیا اظهار داشت: قدم هایی در راستای رونق سرمایه گذاری خارجی در استان پارسال برداشته شد که امسال باید تلاش کنیم آثار و نتایج آنرا در استان عینیت ببخشیم.
وی با اشاره به ظرفیت های استان در حوزه های مختلف از جمله نفت و گاز و پتروشیمی افزود: اعتقاد دارم ایلام میتواند در حوزه نفت و گاز به عنوان پارس غربی مطرح شود و در سال های آتی به یکی از استانهای برخوردار کشور تبدیل شود.
استاندار ایلام از راه اندازی میدان میوه و تره بار در مرکز استان در آینده ای نزدیک خبر داد و تاکید کرد: این مرکز در ارائه محصولات با کیفیت و قیمت مناسب به دست مصرف کننده نقش بسزایی ایفا می کند.
بهرام نیا اضافه کرد: سرمایه گذاری یکی از اصلی ترین شاخص های بهبود فضای کسب کار است ، مدیران بستر را برای ورود سرمایه گذاران فراهم کنند ، فضای کسب و کار ۱۱ شاخص دارد که مدیران حوزه اقتصادی استان باید در این حوزه ها فعال شده و در راستای بهبود آن برنامه ریزی کنند.
وی اظهار داشت: اگر موانعی در حوزه سرمایه گذاری در استان وجود دارد ، برطرف و کارکنان با آموزش های لازم زمینه جذب سرمایه گذران را فراهم کنند.
استاندار ایلام با بیان اینکه یکی از موانع سرمایه گذاری در استان بروکراسی اداری است، یادآور شد: مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی حوزه اشتغال تلاش کنند که موانع این حوزه را برطرف کنند.
بهرام نیا گفت: زیست بوم سرمایه گذاری در استان باید تهیه و تدوین شود تا سرمایه گذاران بتوانند بر اساس این زیست بوم در مناطق مختلف استان در حوزه های گوناگون سرمایه گذاری داشته باشند.