کمال ابراهیمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با هدف تشدید بازرسی ها برای تامین سلامتی مسافران نوروزی و مردم، در همین مدت، بیش از ۱۰ هزار و ۸۷۹ بازدید توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به ثبت رسید.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: در این بازدیدها ۱۹۹ مورد اخطاریه بهداشتی صادر شد.
ابراهیمی از معرفی ۶۷ مورد از متخلفان بهداشتی به مراکز قضایی در مدت مذکور خبر داد و اضافه کرد: در این مدت ۲۰ مورد از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل عدم رعایت آیین نامه ها و مقررات بهداشت محیطی پلمپ شد.
وی یادآور شد: طبق روال سال های قبل، طرح سلامت نوروزی با هدف افزایش و ارتقا سلامت مردم و مسافران و میهمانان نوروزی به ویژه در حوزه مواد غذایی در حال انجام است.
۷۵ هزار و ۷۶۸ واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد و از این تعداد بیش از ۳۰ هزار واحد در مرکز استان مستقر هستند که سه درصد از این واحدهای صنفی را فروشگاههای متوسط و زنجیره ای تشکیل داده است.