کرمانشاه- ایرنا- فرماندار پاوه با اشاره به اینکه این شهرستان مرزی اکنون یکی از مقاصد گردشگری غرب کشور است، گفت: در موج اول تعطیلات نوروزی، ۳۰۹ هزار و ۶۱۶ نفر از جاذبه‌های گردشگری، تاریخی و تفریحی این شهرستان دیدن کردند که نسبت به سال گذشته ۱۹ درصد رشد را نشان می‌دهد.

به گزارش ایرنا؛ اردشیر رستمی عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران با تبریک عید نوروز و ماه مبارک رمضان، افزود: براساس آنالیز دستگاه‌های تردد شمار اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، از ۲۹ اسفند سال ۱۴۰۱ تا پایان پنجم فروردین‌ ۱۴۰۲، تعداد ۱۵۴ هزار و ۸۰۸ تردد در راه‌های مواصلاتی شهرستان ثبت شده است.

وی در ادامه پاوه را مجموعه‌ای ناب از زیبایی‌های طبیعت در دل سنگ توصیف کرد و گفت: شهرستان پاوه بهشتی‌ از جاذبه‌های طبیعت بکر و دیدنی، اماکن تاریخی، مذهبی و تفریحی و دارای مردمانی با اصالت خاص و مهمان‌نواز است که همین سبب می‌شود هر ساله در فصول مختلف سال به خصوص ایام نوروز، پذیرای مسافران زیادی از اقصی نقاط کشور باشیم.

رستمی به وجود پنج شهر پاوه، باینگان، بانه‌وره، نوسود و نودشه در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: در هر یک از این بخش ها جاذبه های طبیعی چشم نوازی وجود دارد که مورد توجه خاص گردشگران واقع شده است.

فرماندار پاوه با اشاره به آمادگی هشت مدرسه با ۸۰ اتاق و یک خانه معلم با ۲۰ اتاق برای پذیرش مسافران نوروزی، تصریح کرد: در این ایام در مجموع ۲۰۰ خانوار با جمعیت یک‌هزار نفر در مراکز اسکان آموزش و پرورش استقرار داده شده است.

وی اظهار کرد: ۶۰ خانه مسافر، ۱۸ اقامتگاه بوم‌گردی، سه مجتمع گردشگری، ۲ هتل، ۲ مهمانسرا هم در این ایام پذیرای گردشگران نوروزی بوده که نزدیک به ۹۰ درصد از ظرفیت این مراکز هم پر از مسافر شده است.

رستمی با اشاره به برپایی ۲ سیاه چادر و ۲ غرفه صنایع دستی، خاطرنشان کرد: ۲ فروشگاه اینترنی صنایع دستی هم در ایام نوروز فعال است.

فرماندار پاوه در ادامه با توصیه به مسافران نوروزی در رعایت شئونات اسلامی، گفت: با توجه به اینکه امسال عید نوروز با ماه رمضان همزمان شده، خوشبختانه مهمانان این شهرستان ضمن گشت‌وگذار در زیبایی طبیعت پاوه، حرمت ماه رمضان را نگه می‌دارند.

به گزارش ایرنا، شهر پاوه مرکز شهرستان در ۱۱۲ کیلومتری شمال غربی شهر کرمانشاه قرار دارد و به دلیل ساختار پلکانی به هزار ماسوله غرب کشور معروف است. این شهرستان دارای جاذبه های گردشگری فراوانی است.

این شهرستان از شمال و شمال شرقی به شهرستان مریوان در استان کردستان، از شرق و جنوب به شهرستان جوانرود و از غرب به کشور عراق محدود شده است و دارای سه بخش مرکزی، باینگان و نوسود و هفت دهستان است.

به گفته مدیر پایگاه منظر فرهنگی تاریخی اورامانات، ۲۹۵ اثر ثبت شده ملی در این منطقه و در شهرستان های ثلاث باباجانی، روانسر، پاوه و جوانرود وجود دارد که بیشترین آثار ثبت شده گردشگری ملی با ۲۰۰ اثر در شهرستان ثلاث باباجانی واقع شده است.