مهدی ریاضی روز دوشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: نظارت گشتهای مشترک تعزیرات قم از هشتم اسفندماه ۱۴۰۱ با همکاری همه دستگاههای متولی امر نظارت بر بازار در استان آغاز شده و تا پایان ماه رمضان در سال ۱۴۰۲ ادامه دارد.
وی با اشاره به تشکیل ۱۰۵ پرونده برای واحدهای صنفی متخلف توسط گشتهای مشترک تعزیرات، اضافه کرد: این تعداد پرونده در بازه زمانی هشتم اسفندماه پارسال تا هفتم فروردینماه جاری تشکیل شده و در این مدت ۸۹۲ مورد بازرسی نیز از واحدهای صنفی سطح استان صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در این گشتها، تعداد واحدهای متخلف ۲۳۸ و تعداد واحدهای بدون تخلف ۶۵۴ مورد بوده که به مبلغ ۲۳ میلیارد و ۲۰۲ میلیون و ۴۲۹ هزار و ۵۰۰ ریال محکوم شدند.
ریاضی بیان کرد: امسال طرح ویژه شب عید نوروز و ماه رمضان با یکدیگر تلفیق شده و یک طرح ۲ ماهه با ۱۱۳ اکیپ گشت با هدف نظارت بر کالاهای اساسی مورد نیاز مردم اجرا میشود.
وی خاطرنشان کرد: این طرح در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل بهصورت کشیک در قالب گشتهای مشترک، تخلفاتی همچون گرانفروشی، کمفروشی، تقلب، احتکار، عرضه خارج از شبکه، عدم درج قیمت، اخفا و امتناع از عرضه کالا را مورد بررسی قرار میگیرد و در صورت کشف تخلف، پروندهها خارج از نوبت رسیدگی میشود و برخورد قانونی صورت میگیرد.
به گفته وی، توجه بیشتر گشتهای مشترک مربوط به حوزه کالاهای اساسی شب عید از جمله میوه، ترهبار، پروتئین فروشیها، نانواییها، آجیل، خشکبار، پوشاک و کفش است.
مدیرکل تعزیرات قم همچنین از همشهریان خواست: مراتب هرگونه تخلف از سوی اصناف را با شماره ۱۲۴ بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و یا با شماره ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی در میان بگذارند.