محمد رضا پاکروان روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۱۵ هزار نفر در مدت مشابه سال گذشته از جاذبههای این شهرستان بازدید کردند و بیشتر از ساحل بندر کوهستک، دهکده گردشگری سیریک، تالاب بینالمللی آذینی و جنگلهای حرای آن، ساحل گروک، قدمگاه شاه محمد، درختان لور پالور با قدمت چند قرن، ساحل گهردو، ساحل کرپان و معبد عشاق گروک را برای دیدن انتخاب کردهاند که شناخته شدهتر هستند.
وی ادامه داد: ستاد خدمات سفر شهرستان برای این روزها هتل کپری و ۲۲ مدرسه با ۱۲۱ کلاس درس را برای اِسکان مسافران و گردشگران نوروزی مهیا کرده است و پیش بینیهای لازم هم برای تامین مایجتاج مسافران در این شهرستان انجام شده و مشکلی از این بابت وجود ندارد.
تالاب بین المللی خور آذینی به عنوان یکی از جاذبههای گردشگری شهرستان سیریک در فاصله ۳۵ کیلومتری جنوب شهر سیریک و ۲۱۰ کیلومتری بندرعباس واقع شده که رویشگاه حرا و چندل بوده و پرندگان در معرض خطر انقراض از قبیل پلیکان پا خاکستری، حواصیل خاسکتری، اکرت بزرگ و اکرت ساحلی، گیلانشاه ابرو سفید و گیلانشاه حنایی به آن مهاجرت میکنند و به همین دلیل از نظر تنوع اکولوژی حایز اهمیت است.
بازار میشی هم که در مسیر شیریک به جاسک و در فاصله پنج کیلومتر مرکز این شهرستان واقع شده یکی از مقاصد مهم مسافران و گردشگرانی است که در پی برخی اجناس وارداتی هستند.
همچنین این شهرستان دارای سواحل ماسهای و شنی بسیار بکری است که مسیر اصلی عبور در این شهرستانها هم به گونهای است که جاده در برخی مناطق با فاصلهای کوتاه به موازات ساحل دریای عمان عبور میکند و امکان دسترسی سریع و آسان به آن وجود دارد.
معبد عُشاق سیریک؛ معبد عُشاق آرامگاهی متعلق به دوره صفوی بوده که در آن از گچبُری و ظروف چینی و سفالی چسبانده شده به دیوار داخلی برای تزیین آن استفاده شده است و بنایی شاخص در هرمزگان محسوب می شود، این بنای تاریخی در شهر گروگ شهرستان سیریک واقع شده و با شناسه ۲۰۵۳۱ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
درباره این بنای افسانهای نقل میشود که حدود ۴۰۰ سال پیش ۲ جوان از طوایف متخاصم به هم دل می بندند که با مخالفت شدید روبهرو می شوند و این واقعه به مرگ آنان ختم می شود.
شهرستان ۵۳ هزار نفری سیریک دارای سه شهر، ۲ بخش و ۷۶ روستا است که در فاصله ۱۷۵ کیلومتری شرق مرکز استان هرمزگان قرار دارد.