مرتضی اسماعیل زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: بیشتر خانوارهای تحت پوشش زنان سرپرست خانوار هستند که سرپرستی فرزندان خود را بر عهده دارند و این موسسه در مجموع تعداد ۷۴ دانشجو و ۴۱۰ دانش اموز تحت حمایت خود دارد که در طول سال کمک هزینه تحصیلی برای آنها واریز می کند.
وی اظهار کرد: موسسه الغدیر در راستای اهداف و چشم اندازهای خود برای توانمند سازی خانواده های تحت پوشش فعالیت هایی در زمینه اشتغال دنبال می کند که از جمله این اقدامات، افتتاح خانه خلاقیت و کسب و کارهای اجتماعی صنایع دستی و سوغات بروجرد به منظور اشتغال برای افراد تحت پوشش است.
اسماعیل زاده افزود: در این فضا که توسط یکی از خیرین اهدا شده غرفه های مختلفی طراحی شده است که صنایع دستی مختلف و کارهای خانگی افراد تحت پوشش موسسه در آنجا به فروش می رسد که منافع آن برای ایتام صرف می شود و علاقه مندان می توانند با بازدید و خرید از این بازارچه در توانمندسازی و اشتغال خانواده های تحت حمایت مشارکت کنند.
مدیرعامل موسسه خیریه الغدیر بروجرد با اشاره به حمایت از مهارت آموزی افراد تحت پوشش اضافه کرد: در راستای ایجاد اشتغال و توانمندسازی افراد تحت پوشش، آنها به منظور فراگیری مهارت هایی متناسب با علاقه و توانایی خود به مراکز فنی و حرفه ای معرفی می شوند تا پس از کسب مهارت لازم زمینه اشتغال آنها در زمینه ای که مهارت پیدا کرده اند، فراهم شود.
وی یادآور شد: صندوق قرض الحسنه الغدیر یکی دیگر از فعالیت های این موسسه خیریه است که در راستای کمک به افراد تحت حمایت و به منظور حمایت از کارآفرینی، اشتغال و ازدواج، خرید جهیزیه، کمک هزینه های درمانی، تعمیرات مسکن و کمک های تحصیلی راه اندازی شده و با کمک خیرین و بر اساس منابع موجود به افراد تحت پوشش وام هایی داده می شود.