تهران- ایرنا- مدیر منابع انسانی شرکت ملی حفاری ایران گفت: اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی پارسال ۱۴‌هزار و ۱۸۲ نفر- ساعت آموزش سرچاهی برای کارکنان‌ در سطوح مختلف در مناطق عملیاتی خشکی و دریایی محل استقرار دستگاه‌های حفاری برگزار کرد.

به گزارش ایرنا از وزارت نفت، «عبدالرحمان نساج» اظهار داشت: آموزش‌های تئوری و عملی کارکنان عملیاتی به‌ویژه اقماری در موقعیت استقرار دستگاه‌های حفاری در بالابردن سطح دانش فنی و آگاهی تخصصی همکاران بسیار با اهمیت و الزامی است.

وی گفت: اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت سال‌ها است که برنامه‌های آموزشی در موقعیت‌های عملیاتی را با استفاده از استادان مجرب در دستور کار خود دارد و این آموزش‌ها مورد توجه و استقبال کارکنان قرار می‌گیرد.

مدیر منابع انسانی شرکت ملی حفاری ایران تصریح‌کرد: به‌دلیل شرایط کار اقماری که کارکنان عملیاتی ۱۴ روز کار و ۱۴ روز استراحت دارند و حضور آنان در دوره‌های آموزشی متمرکز در روال زندگی آنها به‌دلیل سکونت در شهرهای مختلف مشکل ایجاد می‌کند، مدیریت ارشد شرکت برای رفاه و رضایت‌مندی این همکاران اجرای دوره‌های آموزشی در محل کار را در اولویت‌ برنامه آموزشی مورد تأکید قرار دهد.

نساج، تعداد دوره‌های برگزار شده در سال قبل را ۶۳ دوره در قالب هشت سرفصل شامل «سیال حفاری و نقش آن در رفع گیر رشته حفاری» ، «سیال حفاری و شناخت‌علائم فوران»، «سنسورهای دستگاه نمودارگیری سطحی»، «تشخیص فوران در گل حفاری و چگونگی مقابله با آن»، «تجهیزات کومی یونیت»، «تجهیزات کنترل فوران»، «تجهیزات و سیستم‌های هیدرولیکی دستگاه حفاری» و «پمپ‌ها» اعلام کرد.

وی افزود: این آموزش‌ها با هماهنگی مدیریت‌های عملیاتی و منابع انسانی با اعزام مدرسان واجد شرایط به‌همراه وسائل آموزشی و کمک آموزش تشکیل و ۵۹۱ شرکت‌کننده در پایان دوره امتحان دادند که برای قبول‌شدگان دوره سطح بالاتر در نظر گرفته می‌شود.

مدیر منابع انسانی شرکت ملی حفاری ایران اظهار داشت: پس از پایان دوره، نسبت به اعلام نتایج به واحدهای برنامه‌ریزی و توسعه و خدمات پشتیبانی و امور اداری آموزش برای ثبت و تغذیه آن در سامانه آموزش نفت اقدام که در سوابق آموزش کارکنان درج می‌شود.