به گزارش دفتر منطقه ای ایرنا در دمشق، هرچند اعلام تعویق بررسی طرح اصلاحات قضایی رژیم صهیونیستی به طور موقت از سوی نتانیاهو اعلام شده، اما این مساله با تردید مخالفان و در عین حال حمایت هوداران وی از این طرح جنجالی همراه می باشد که نشانه باقی ماندن اعتراضات و درگیری ها دارد.
منابع خبری شب گذشته گزارش دادند که نتانیاهو و "ایتامار بن گویر" وزیر امنیت داخلی این رژیم، پس از برگزاری یک نشست توافق کردند که طرح تغییرات موسوم به اصلاحات قضایی رژیم صهیونیستی به تعویق بیفتد و این طرح در تابستان مجددا برای تصویب در کِنِسِت مطرح شود.
نتانیاهو شب گذشته در یک نطق تلویزیونی اعلام کرد که رأی گیری در مورد طرح اصلاحات قضایی را به تعویق می اندازد، اما هرگز از آنها دست نخواهد کشید.
پیش از این، "ایتامار بن گویر" وزیر امنیت داخلی و رهبر حزب قدرت یهود و "بزالل اسموتریچ" وزیر دارایی و رهبر حزب صهیونیسم مذهبی، نتانیاهو را تهدید کرده بودند، در صورتی که نتانیاهو خواهان توقف تصویب طرح اصلاح نظام قضایی (رژیم صهیونیستی) شود، از ائتلاف حاکم خارج می شوند و کابینه او را سرنگون می کنند.
در روزها و هفته های اخیر نتانیاهو در بین دوراهی بزرگ جنگ قدرت قرار گرفته است؛ از طرفی مخالفان طرح اصلاحات قضایی با برگزاری تظاهرات های پی در پی خواهان توقف بررسی و تصویب آن بودند و از سوی دیگر هم پیمانان "بی بی" همانند اسموتریچ و بن گویر خواهان تصویب آن بودند و نتانیاهو را تهدید می کردند.
در روزهای اخیر شرایط برای نتانیاهو آنقدر بغرنج بوده که وی "یوآف گالانت" وزیرِ جنگ این رژیم را به دلیل انتقاد از سیاستهایش از کار برکنار کرد و گفت که دیگر اعتمادش را به وی از دست داده، زیرا علیه ائتلاف حاکم به ریاست نتانیاهو عمل می کند، اقدامی که نشان از شکاف عمیق در کابینه وی دارد.
مخالفان نتانیاهو اقدام شب گذشته وی را تاکتیکی می دانند و اعتمادی به وی ندارند و همین مساله نشان می دهد که اعتراضات در سرزمین های اشغالی فروکش نخواهد کرد و آتش زیر خاکستر خواهد بود. "آویگدور لیبرمن" وزیر جنگ و خارجه پیشین رژیم صهیونیستی که دیر زمانی متحد اصلی بنیامین نتانیاهو بود و هم اکنون یکی از مخالفان اصلی وی می باشد، در واکنش به اظهارات شامگاه دوشنبه "بی بی" گفت که سخنان وی ثابت کرد که نتانیاهو هیچ جدیتی برای انجام مذاکرات حقیقی ندارد و منتظر زمان مناسب برای اجرای طرح خود است.
اسراییل در سراشیبی سقوط
ابعاد گسترش اعتراضات داخلی در سرزمین های اشغالی که هفته دوازدهم خود را پشت سر گذاشته نه تنها تبعات داخلی بلکه بازتابهای منطقهای و بین المللی هم به خودگرفته و دشمنان اسرائیل از جمله ایران و گروه های مقاومت به ویژه حزب الله را به این نتیجه رسانده که رژیم صهیونیستی به خودی خود گام در راه فروپاشی خود گذارده است.
در این بین رسانههای عبری زبان نیز از وحشت گسترده در میان مراکز تصمیمگیری این رژیم از واقعیت، قرار گرفتن رژیم صهیونیستی در سراشیبی فروپاشی و سقوط سخن میگویند.
"ران بن یاشای" کارشناس نظامی روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحارانوت" در تحلیلی در این رابطه نوشته است که «شرایط امنیتی حال حاضر در اسرائیل بر اساس ارزیابی نهادهای امنیتی آن است که اسرائیل همزمان با آغاز ماه رمضان شرایط ناامیدکنندهای پیدا کرده است و شرایط امسال اسرائیل تفاوت زیادی با دو سال گذشته داشته و امروز مجبور است که توانمندی خود را در دو محور کاملا متفاوت و متضاد با یکدیگر به کار بگیرد».
به اعتقاد این تحلیلگر صهیونیست، شاباک (سرویس امنیت داخلی اسراییل) تمام توانمندی خود را در اختیار ارتش در کرانه باختری گذارده و با تمام ابزارهای موجود نظامی و اقتصادی سعی دارد تا به هر شکل ممکن آرامش را به این منطقه بازگرداند و این در حالی است که منطقه (سرزمین های اشغالی) همچنان شعله ور است.
در ادامه این تحلیل آمده است: ساختار امنیتی اسراییل بر این باور است که رفتارهای پلیس (رژیم صهیونیستی) که به طور مستقیم از دستورات "ایتمار بن گویر" وزیر امنیت داخلی تبعیت میکند، سبب تنش هرچه بیشتر در قدس و همچنین اسرای فلسطینی شده و احتمالا نتایج معکوسی در پی دارد و منجر به شعله ور شدن انبار باروتی میشود که در منطقه آماده انفجار است.
بن یاشای در بخش دیگری از تحلیل خود دومین محور نگران کننده برای تلآویو را ایران توصیف میکند و به نقل از نهادهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی خبر میدهد که مراکز راهبردی در ایران به این باور رسیده است که اسرائیل سیر قهقرایی خود را به سوی فروپاشی در پیش گرفته است و بحران فعلی مرحلهای جدید و در عین حال مهمی در مسیر فروپاشی داخلی آن محسوب میشود تا در مرحله بعدی از بین رفتن اسرائیل از نقشه خاورمیانه رقم بخورد.
به اعتقاد این تحلیلگر روزنامه یدیعوت آحارانوت، امروز اختلاف نظر بین مسئولین ایرانی در این است که آیا باید به اسرائیل برای محکم کردن طناب دار دور گردنش کمک شود یا آنکه آنها را به حال خود رها کرده و اجازه دهند اسرائیلی ها خود، کار از بین بردن خودشان را به تنهایی انجام دهند.
ارتش اسراییل پاشنه آشیل فروپاشی رژیم صهیونیستی
در کنار گسترش اختلافات میان احزاب و سران رژیم صهیونیستی، موضوع اختلافات ارتش این رژیم با نتانیاهو و بی رغبتی اسراییلی ها برای پیوستن به ارتش در عین فرار نظامیان از آن به مشکل اساسی برای رژیم موقت صهیونیستی و خصوصا نتانیاهو تبدیل شده است به حدی که بی بی اعترافات جالبی در این زمینه داشته است.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی دوشنبه شب پس از آنکه اعلام کرد طرح قضایی خود را به طور موقت پس می گیرد، در سخنان مهمی نسبت به پایان رژیم صهیونیستی هشدار داد و گفت که مخالفت مردم برای پیوستن به ارتش به معنای پایان اسرائیل است.
نتانیاهو اعتراف کرد که اسرائیل نمی تواند بدون ارتش باقی بماند و مخالفت با خدمت نظامی به معنای پایان ماست و از مخالفان خواست تا با درخواستها برای امتناع از انجام خدمت نظامی در ارتش اسرائیل جلوگیری کنند.
شرایط این روزهای سرزمین های اشغالی و گسترش اعتراضات و ناآرامی ها در کنار افزایش قدرت رزمندگان مقاومت اسلامی و عملیات های پی در پی آنها علیه اشغالگران نوید این موضوع را می دهد که هرچه زودتر طومار رژیم موقت صهیونیستی پیچیده خواهد شد و مردم منطقه خواهند توانست پس از ۷۵ سال آرامش را از نزدیک لمس کنند.
شرایط داخلی و خارجی این روزهای رژیم نامشروع صهیونیستی در هفت دهه اخیر سابقه نداشته و بسیار حاد شده و امیدواری ها برای فروپاشی آن از درون افزایش پیدا کرده است و با یاری خدا این مهم زودتر اتفاق خواهد افتاد و شرّ این غده سرطانی از سر مردم فلسطین و منطقه کم خواهد شد.