«امین کوگانی» عصر سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به آغاز بکار نمایشگاههای صنایع دستی کرمانشاه از ۲۵ اسفند ۱۴۰۱، اظهار کرد: در نوروز امسال تلاش کردیم تا در ورودی همه شهرهای استان نمایشگاههای صنایعدستی را برپا کنیم.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی استان کرمانشاه تصریح کرد: تاق بستان، بیستون، معبد آناهیتا، سراب هرسین، امامزاده احمد سنقر و دربند صحنه نیز از دیگر مناطقی هستند که نمایشگاههای صنایعدستی را در آنها برپا کردهایم.
وی تعداد کل غرفههای صنایعدستی، سوغات و سیاه چادر را در سطح استان ۲۷۶ غرفه اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۱۶۵ غرفه را صنایعدستی، ۴۰ غرفه سوغات و ۷۳ مورد هم سیاه چادر تشکیل داده است.
کوگانی اضافه کرد: در شهر پاوه هم یک غرفه فروش اینترنتی محصولات صنایعدستی شهرستان راهاندازی شدهاست.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی استان کرمانشاه با بیان اینکه در نمایشگاههای صنایعدستی کرمانشاه، تولیدات هنرمندان استان عرضه شدهاست، اعلام کرد: خوشبختانه در روزهای گذشته شاهد استقبال بسیار بالای گردشگران از این نمایشگاهها بویژه در مناطقی همچون طاقبستان هستیم.
به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، ۲ اثر ثبت شده جهانی و دهها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیدهاند، حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سرابهای نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت و آبشار پیران از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
در استان کرمانشاه ۲۶ هتل، پنج هتل آپارتمان، ۲۰ میهمانپذیر، ۱۸ مجتمع خدمات رفاهی و ۴۴ اقامتگاه بوم گردی فعالیت میکند.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.