به گزارش روز سه شنبه ایرنا، به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان نطنز محمد ظریفی افزود:در مدت یادشده ۳۵۹ هزار و ۲۳۴ نفر گردشگر با حضور در نظنز، از اماکن و جاذبه های گردشگری شهرستان بازدید کردند.
وی اظهار کرد: در شهرستان نطنز هزار و ۸۰۰ جاذبه تاریخی و طبیعی وجود دارد که ۱۵۰ اثر آن در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده لذا وجود مناطق تفریحی و جاذبه های طبیعی و آب و هوای بکر و بی نظیر از یک طرف و همچنین وجود بقاع متبرکه و امامزادگان واجب التعظیم به ویژه امامزاده آقاعلی عباس و محمد(علیهم السلام) در بخش امامزاده و در فاصله هشت کیلومتری شهر بادرود و امامزاده شاه سلطان حسین (ع) ابیازن و احمد بن محسن روستای خفر(ع) سهم به سزایی در حضور گردشگران مذهبی در شهرستان دارند.
فرماندار نطنز در ادامه بیان کرد: وجود بناهای تاریخی از جمله مسجد جامع نطنز و بقعه شیخ عبدالصمد نطنزی متعلق به دوره دیلمی و محوطه باستانی اریسمان با قدمت ۶ هزار سال، خانه های پلکانی قرمز رنگ واقع در دل کوه های روستای ابیانه، دریاچه فصلی طرقرود و کمپ و استراحتگاه ها واقع در دل کویر و وجود قلعه های تاریخی، دره ها و کوه های بی نظیر در مجموعه شهرستان و فضای دلنشین روستاهای سرسبز با مردمانی مهمان و وجود اقلیم متفاوت، زمینه حضور گردشگران در تمامی فصول سال را در شهرستان نطنز فراهم کرده است.
ظریفی گفت: خداوند تمام نعمات خود را بر مردم این شهرستان ارزانی داشته و می طلبد مسوولین به شهرستان نطنز به عنوان قطب گردشگری استان توجه ویژه ای داشته باشند.
وی افزود: به همراهی و هم افزایی همه مسوولان نطنز همچنان میزبان مسافران و گردشگران نوروزی با ارائه بیشترین خدمات و امکانات می باشیم و تلاش ویژه شد تا هم از نظر اسکان مسافرین و هم تدارک سهمیه ویژه آرد خدمات به بهترین نحو به مردم ارائه شود تا هیچ کمبودی در پذیرایی از میهمانان نوروزی احساس نشود.
شهرستان ۴۷ هزار نفری نطنز در فاصله نزدیک به ۱۲۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.