سید میثم حصاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هفت مورد از این نمایشگاه های صنایع دستی در نوروزگاه ها برپا شده اند.
وی اظهار کرد: سایر نمایشگاه ها نیز در مبادی ورودی شهرهای استان قزوین و همچنین بناهای تاریخی از جمله آرامگاه حمدالله مستوفی، آب انبار مسجد جامع، کلیسای کانتور، مسجد مدرسه حیدریه و خانه تاریخی رئوفی قزوین و کاروانسرای شاه عباسی آوج برپا شده اند که تا دوازدهم فروردین ماه به کار خود ادامه می دهند.
معاون اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی قزوین همچنین گفت: نمایشگاه مرکزی صنایع دستی و سوغات قزوین در نوروز امسال نیز مانند سال های قبل در دولتخانه صفوی مستقر است و ۲۵ هنرمند رشته های مختلف در برپایی آن مشارکت داشتند.
وی با بیان اینکه استقبال و مشارکت هنرمندان صنایع دستی قزوین در نمایشگاه های نوروزی نسبت به سال های قبل بهتر بوده است، اظهار کرد: نوروز امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد ۱۰درصدی برپایی غرفه های نمایشگاهی صنایع دستی در قزوین مواجه بودیم.
این مسوول گفت: در برخی غرفه های نمایشگاه های نوروزی نیز با هدف آشنایی مردم با هنرهای دستی کارگاه های زنده ساخت و تولید صنایع دستی از جمله چرم، نقاشی روی شیشه، تراش روی شیشه و دست بافته های سنتی نیز برگزار شد.
استان قزوین دارای حدود هفت هزار و ۵۰۰ صنعتگر صنایع دستی است.
مسگری،گره چینی، جاجیم، بافتنی های سنتی، آینه کاری،سرمه دوزی، پن بافی، پاپیه ماشه و موج بافی از هنرهای مهم دستی قزوین به شمار می روند.