سنندج-ایرنا-کارشناس و داور بین‌المللی غذاهای بومی و محلی، غذاهای ملل و گیاهی گفت: غذاهای بومی و محلی  استان کردستان در ماه مبارک رمضان به مسافران و گردشگران نوروزی عرضه می‌شود.

به گزارش ایرنا، منیره امجدیان روز چهارشنبه در این رابطه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت، هر شب غذاهای بومی سفره‌ کردستان مناسب افطار با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان و بخش خصوصی برای مسافران و گردشگران نوروزی در محل موزه مردم‌شناسی خانه کُرد سنندج تهیه و عرضه می‌شود.

وی افزود: هدف از این کار علاوه بر معرفی نوروز و نمادهای فرهنگی، تاریخی و طبیعی منطقه به مهمانان نوروزی، معرفی خوراک و غذای بومی و محلی به‌ عنوان یکی از پتانسیل‌های گردشگری استان به گردشگران است.

کارشناس و داور بین‌المللی غذاهای بومی محلی، غذاهای ملل و گیاهی با بیان اینکه سفره بومی کردستان در سه بخش غذاهای اصلی، پیش‌غذا، دسر و دمنوش برای سفره افطار تهیه و ارائه می‌شود، بیان کرد: نان‌ بزلماج و لاساجی، برساق، خوش‌ئاو، حلوای گوله‌زه‌رد، آش قلیه، دمنوش‌های ونه‌ته‌ق و گل پونه، گل بابونه وبهارنارنج از جمله غذاها و دمنوش‌هایی هستند که اصالت غذا، طعم، مزه و مواد تشکیل دهنده، سفره‌آرایی و چیدمان سنتی و رعایت نکات بهداشتی در آن مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: امیدواریم که این نوروز، نوروزی خواستنی‌تر و پر برکت‌تر برای مردم، مسافران و گردشگران داخلی و خارجی به استان مهمان‌نواز و سرسبز کردستان باشد.

عرضه محصولات صنایع‌دستی و هنرهای سنتی، انواع غذاهای محلی، اجرای برنامه‌های شاد و متنوع، موسیقی سنتی، دف‌نوازی، نمایش و آئینی از جمله برنامه‌های ویژه در اماکن تاریخی استان است که تا ۱۲ فروردین‌ماه در سه نوبت صبح و عصر پذیرای همشهریان، مسافران و گردشگران نوروزی است.