مهدی تنگستانیمکان روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: در این طرح، یکهزار و ۷۰۰ کیلوگرم از انواع فرآوردهای گوشتی غیربهداشتی معدوم و نابود شده است.
وی افزود: از ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآوردهای گوشتی از تولید تا عرضه در فروشگاههای استان بوشهر آغاز و تا ۵ اردیبهشت سال جاری ادامه دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر تصریح کرد: در این طرح روزانه ۴۰ تیم بازرسی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دام مانند کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری فرآوردههای دامی، خوردوهای حمل فرآوردههای گوشتی و همچنین قصابیها، مرغفروشیها، ماهیفروشیها، رستورانها و غذافروشیها نظارت دارند.
تنگستانیمکان یادآور شد: طی این مدت چهار هزار و ۳۰۰ فقره بازرسی از این مراکز انجام شده که برخی از این بازرسیها در قالب تیمهای مشترک با جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی، دانشگاه علوم پزشکی و صنعت، معدن و تجارت مشترک بوده است.
وی تاکید کرد: شماره ۱۵۱۲ به شکل شبانهروزی برای رسیدگی به گزارشهای مردمی در خصوص تخلفات این حوزه در نظر گرفته شده است.