به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، علیرضا ابراهیم پور در نشست خبری ساماندهی موتورهای شارژی گفت: براساس برگزاری جلسات شورای ترافیک در سال گذشته شیوه نامهای در خصوص واردات و تردد موتورهای شارژی در جزیره کیش تعیین شد.
وی با اشاره به اینکه براساس مصوبه اسفند پارسال، تولیدکنندگان و واردکنندگان موتورهای شارژی ملزم به رعایت دستورالعملهای این مصوبه با همکاری و نظارت اداره استاندارد، صنایع، بازرگانی، گمرک و حمل و نقل جزیره کیش هستند افزود: اولین بند این مصوبه در خصوص سهیمه واردات موتورهای شارژی به جزیره است که براساس نیازسنجی هرسال تعیین میشود.
سرپرست معاونت اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش گفت: مجوز واردات امسال ۵۰۰ دستگاه موتورشارژی تعیین شده است و براساس بررسی و نیازسنجی مدیریت حمل و نقل عمومی کیش به ازای خروج سه موتورشارژی دارای پلاک از جزیره مجوز واردات یک موتور شارژی صادر خواهد شد.
وی اضافه کرد: براساس مصوبه اسفند سال گذشته بخشی از موتورهای شارژی که همراه با پلاک ملی وارد جزیره کیش شده اند به دلیل قرار نگرفتن در بانک اطلاعاتی مدیریت حمل و نقل میبایست در جزیره کیش پلاک شوند.
ابراهیم پور خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال و تعیین سهمیه بندی مجوز واردات موتورشارزی به کیش تولیدکنندگان و واردکنندگان شش ماه فرصت دارند تا پروانه استاندارد کالا برای تولیدات خود را دریافت کنند و آمار موجودی فروشگاههای موتورشارژی در جزیره کیش نیز درحال جمع آوری است تا با برنامه ریزی مسنجم بتوانیم ساماندهی مناسبی در این حوزه انجام دهیم.
مدیر حمل و نقل عمومی کیش نیز در این نشست، گفت: از ماههای گذشته شیوه نامه تردد و فعالیت ایستگاههای ارائه خدمات موتورهای شارژی در جزیره کیش مصوب شد.
مهدی جهانی با اشاره به تعیین هفت ایستگاه ارائه موتورشارژی به گردشگران در کیش، گفت: دو ایستگاه در میدان دلفین، یک ایستگاه در پارک آبی اوشن، یک ایستگاه در منطقه کلبه هور، دو ایستگاه در شمال مجموعه ورزشی میرمهنا و یک ایستگاه نیز در منطقه دامون ساحلی به گردشگران خدمات دهی میکنند.
وی افزود: با طراحی دو نوع پلاک برای موتورهای شارژی در جزیره کیش موتورهای ساکنان و موتورهای ویژه گردشگران را مجزا کردیم.
جهانی گفت: تاکنون هفت هزار دستگاه موتورشارژی در جزیره کیش پلاک گذاری شده است و موتورهای وارداتی همراه با پلاک ملی نیز ملزم هستند تا پلاک خود را در سامانه حمل و نقل عمومی جزیره کیش به ثبت برسانند.
وی افزود: در طرح ضربتی ساماندهی موتورهای شارژی از اسفند پارسال تاکنون با ارائه دهندگان غیرمجاز خدمات موتورشارژی درجزیره کیش برخورد شده است و حدود ۴۰۰ دستگاه موتور شارژی نیز توقیف شده است.