علیرضا قاسمی فرزاد روز پنج شنبه در دیدار نوروزی با اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: به منظور تمرکز زدایی از پیاده راه بوعلی و دسترسی مناسب مردم به پزشکان می توان شهرک پزشکان را در مجاورت بیمارستان هزار تختخوابی احداث کرد و کلینیکهای متنوعی برای انواع خدمات حوزه سلامت فراهم آرود.
وی اظهارداشت: پیشگیری، درمان، واکسیناسیون و پایش و نظارتهای بهداشتی مهمترین محورهای عملکرد دانشگاه در سال گذشته بود که به همت مسئولان به شایستگی به سر منزل مقصود رسید.
استاندار همدان بر ضرورت گردش نیرو در سیستم، جابه جایی اعضای هیات علمی توانمند متناسب با نیاز روز دانشگاه تاکید و عنوان کرد: تقویت بنیه علمی دانشجویان با استفاده از ظرفیتهایی همچون پارک علم و فناوری، باید پیگیری شود.
قاسمی فرزاد اضافه کرد: شکل گیری زون دارویی (مجموعههای واحد تولید و عرضه دارو) مورد تاکید است که این رویکرد هم اینک در شهرستان تویسرکان آغاز شده است.
وی ادامه داد: همچنین با توجه به ظرفیت کشت داروهای گیاهی در نهاوند، تولید و عرضه داروهای مورد نیاز استان و کشور توسط این شهرستان را باید مورد توجه قرار داد.
استاندار همدان اظهارداشت: شهرستان های نهاوند و تویسرکان می توانند به قطب دارویی منطقه نیز تبدیل شوند.
قاسمی فرزاد گفت: کادر سلامت بعد از بحران کرونا به سرمایه اجتماعی عمیقی دست یافتند و اگر نگاه منفی به برخی پزشکان یا پرسنل بهداشت و درمان وجود داشت با ایثار و ازخودگذشتگیهای این قشر در دوران شیوع کرونا، دیدگاهها دچار تغییر و تحولات مثبت شد.
دکتر محمد مهدی مجذوبی روز پنجشنبه در دیدار هیات رئیسه علوم پزشکی با استاندار همدان بیان کرد: در راستای توسعه فضای آموزش و پژوهش دانشگاه، احداث پارک علم و فناوری، موافقتهای اولیه دریافت شده و رایزنی در جهت جذب سرمایهگذار و زمین توسط بخش خصوصی صورت گرفته است.
وی افزود: برنامهریزی در راستای توسعه و احداث دانشکدههای بهداشت و توانبخشی در راستای تقویت فضای آموزشی نیز در حال پیگیری است.
توسعه فضاهای آموزشی اولویت دانشگاه علوم پزشکی
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در این نشست گفت: توسعه فضای آموزش و پژوهش ، احداث پارک علم و فناوری در دستور کار این دانشگاه قرار دارد.
مجذوبی اظهار داشت: طرح های ملی شامل اعتیاد، خودکشی، جوانی جمعیت، آرسنیک به طور همزمان در دانشگاه در دست اقدام قرار گرفته است که اجرای آنها نیازمند تامین اعتبار و مساعدت و حمایت مالی است.
مجذوبی یادآوری کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان در زمره نخستین دانشگاههای کشور بود که به آموزش حضوری پس از بحران کرونا روی آورد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه علوم پزشکی، آموزش مجازی از کیفیت لازم برخوردار نیست و نمیتواند در آینده علمی این علوم تأثیر مطلوبی داشته باشد از این رو تمام شرایط و زیرساختهای ممکن برای آموزشهای مجازی تقویت شدند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان تشریح کرد: در این مجموعه هفت هزار و ۱۶۰ دانشجو با حضور ۵۰۰ عضو هیئت علمی در حال تحصیل هستند.
مجذوبی افزود: توسعه آموزش و ایجاد رشتهمقاطع به نحو مطلوب صورت گرفت اما تناسب هیئت علمی و فضای فیزیکی و آموزش در این دانشگاه با کمبودها و مشکلاتی مواجه است که باید با حمایتهای لازم رفع شود.