علی اکبر قانعی روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: بیشترین بازدید مسافران و میهمانان نوروزی از منطقه ییلاقی و تاریخی غربال بیز، کوه ریگ، باغ جهانی پهلوانپور و مجموعه تاریخی و گردشگری روستای سریزد در بخش مرکزی بود و در این مدت هشت هزار و ۹۶۲ مسافر و میهمان در مکانهای اقامتی شهرستان به خصوص بوم گردیها و مدارس شهری و روستایی پذیرش و اسکان داده شدند.
وی بیان کرد: در سطح شهرستان به خصوص در مبادی ورودی پنج نورروزگاه و همچنین چهار پست امداد جادهای با مشارکت نهادها و ادارات مرتبط با خدمات مورد نیاز مسافران به گردشگران و شهروندان خدمات رسانی انجام دادند.
قانعی بیان کرد: برای معرفی شهرستان در چندین منطقه به خصوص در مکانهای تاریخی و گردشگری از جمله در کوه ریگ، باغ جهانی پهلوانپور، مجموعه شاه عباسی، روستای گردشگری سریزد و برخی مناطق روستایی در دهستانها جشنواره و نمایشگاه های متعددی برگزار شد.
وی تاکید کرد: پذیرش و اسکان مسافران و گردشگران تا پایان تعطیلات نوروزی با همکاری نهادها و ادارات و همراهی بخش خصوصی و تشکلها در شهرستان ادامه دارد و امکانات مورد نیاز آنان فراهم شده است.
بنای اولیه شهرستان مهریز را به مهرنگار دختر انوشیروان ساسانی نسبت دادهاند و آب و هوای آن معتدل و بیابانی است و این منطقه با شرایط خاص جغرافیایی و موقعیت طبیعی در حاشیه کویر از گذشته برای کاروانهای تجاری شاهراهی حیاتی ساخته است.
مهریز با قابلیتهای تفریحی، گردشگری از جمله چشمه زیبای غربال بیز، منطقه تفریحی کوهریگ و آثار باشکوه تاریخی خشتی و غیره همواره پذیرای خیل کثیری از گردشگران داخلی و خارجی است و از مهمترین صنایع دستی آن میتوان از قالیبافی، آهنگری، سریشم، گیوهبافی، سبدبافی و چاقوسازی نام برد.
مهریز یکی از شهرستانهای ۱۱ گانه استان یزد است که در ۳۰ کیلومتری جنوب مرکز استان و در کنار جاده بینالمللی شمال به جنوب کشور( تهران ، بندر عباس ، یزد و کرمان) قرار دارد و از شمال به بخش مرکزی یزد، از شرق به بخش مرکزی بافق و بخش مرکزی شهرستان شهربابک استان کرمان، از سمت جنوب به شهرستانهای خاتم و سیرجان و از سمت غرب به بخش نیر شهرستان تفت و نیز شهرستانهای ابرکوه و تفت محدود است .
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.