سنندج- ایرنا- رئیس شبکه بهداشت و درمان سقز گفت: از ابتدای طرح سلامت نوروزی(۲۴ اسفند سال گذشته) تاکنون پنج هزار و ۱۳ کیلوگرم مواد غذایی آلوده و غیرقابل مصرف توسط کارشناسان بهداشت این شهرستان ضبط و معدوم شد.

دکتر پروین خسروپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این مدت ۲ هزار و ۳۴۰ مورد بازدید از مراکز عرضه مواد غذایی و ۹۲۳ مورد بازدید از اماکن عمومی توسط کارشناسان مرکز بهداشت سقز انجام شد.

وی یادآور شد: ۵۹۵ مورد بازدید از اماکن حساس و معرفی ۱۰ متخلف بهداشتی از مهمترین اقدامات صورت گرفته در مدت زمان یاد شده است.

رئیس مرکز بهداشت و درمان سقز ادامه داد: از ابتدای طرح سلامت نوروزی هزار و ۸۷۵ مورد سنجش کلر باقی مانده، ۱۳۹ مورد نمونه برداری میکروبی آب شرب، ۲۴۱ مورد بازرسی از سامانه های آبرسانی و ۲ هزار و ۱۱۵ مورد سنجش با استفاده از دستگاه پرتابل انجام شد.

خسروپور بازرسی مشترک با ادارات مرتبط سطح شهرستان در این مدت را ۲۲۹ مورد عنوان کرد و ادامه داد: در این مدت ۱۸ مورد بازدید از فروشندگان دوره‌گرد مواد غذایی و چهار مورد بازدید ازپایانه مسافربری انجام شده است.

سقز در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.