خسرو شهبازی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این امر در راستای تنظیم بازار استان صورت گرفته در حالی که میزان مصرف متوسط روزانه گوشت مرغ در آذربایجانغربی حدود ۲۳۰تن است.
وی اضافه کرد: مشکلی در زمینه تامین گوشت مرغ در آذربایجان غربی وجود ندارد.
مدیرکل جهاد کشاورزی آذربایجانغربی ادامه داد: علاوه بر تامین گوشت مرغ مورد نیاز استان، ما استان معین بازارهای استان های زنجان، کردستان و آذربایجان شرقی هم هستیم و بخشی از نیاز آنها را تامین می کنیم.
شهبازی اظهار کرد: ۷۴۸ مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۶ میلیون قطعه در دوره و ۱۲ کشتارگاه مرغ در آذربایجان غربی فعال است.
به گزارش ایرنا، همواره در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان مصرف گوشت مرغ در آذربایجان غربی افزایش می یابد؛ این روند در روز طبیعت به اوج خود می رسد .