«داریوش فرمانی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به پایان تعطیلات نوروزی، اظهار داشت: خوشبختانه امسال شرایط خوبی را از نظر جذب گردشگران نوروزی در استان داشتیم.
وی اضافه کرد: اماکن تاریخی تاق بستان، بیستون، معبدآناهیتا، تکیه بیگلربیگی و تکیه معاون الملک به ترتیب بیشترین بازدید کننده را داشتهاند و در بین جاذبههای طبیعی هم سراب نیلوفر، غار قوری قلعه و سراب روانسر در صدر بازدید گردشگران نوروزی قرار داشتند.
سرپرست اداره میراث فرهنگی کرمانشاه، میزان اقامت گردشگران و میهمانان نوروزی در استان را هم طی این ایام بیش از ۳۰۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: در نوروز امسال حدود ۳۰۰ هزار و ۴۹۷ نفر در مراکز اقامتی رسمی، غیررسمی و اضطراری استان اسکان پیدا کردند.
وی با اشاره به مراکز اقامتی همچون هتلها، خانه مسافرها و بوم گردیها، تعدادی مدرسه و کمپهایی هم در سه بوستان شاهد، شرقی و شبدیز برای اسکان گردشگران و مسافران نوروزی آمادهسازی شده بود که از این لحاظ هیچ مشکل و کمبودی در بحث اسکان میهمانان نوروزی نداشتیم.
فرمانی در ادامه به انجام ۹۲۶ فقره بازدید نظارتی هم در این ایام اشاره کرد و گفت: در ایام نوروز تلاش شد تا با انجام بازدیدهایی بر نحوه خدمات رسانی تاسیسات گردشگری استان به میهمانان نوروزی نظارت شود.
وی یادآورشد: بدنبال این بازدیدها، ۹۳ واحد تشویق، ۹۰ واحد تذکر، ۲۲ واحد اخطار کتبی و ۱۰ واحد تعلیق شدند.
به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، ۲ اثر ثبت شده جهانی و دهها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیدهاندحاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سرابهای نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
در استان کرمانشاه ۲۶ هتل، پنج هتل آپارتمان، ۲۰ میهمانپذیر، ۱۸ مجتمع خدمات رفاهی و ۴۴ اقامتگاه بوم گردی فعالیت میکند.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در دو هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.