به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری العهد، بر اثر حملات گسترده ائتلاف متجاوز در مناطق مرزی یمن، یکی از اهالی منطقه «آل ثابت» در این کشور به شهادت رسید و دو نفر دیگر نیز در اثر حملات توپخانه ای ارتش عربستان در منطقه مرزی «قطابر» مجروح شدند.
بر اساس این گزارش، ارتش عربستان نواحی مختلفی در منطقه مرزی «شدا» را نیز مورد هدف توپخانه ای قرار داد.
مناطق مرزی استان صعده بطور گسترده مورد هدف موشکی و توپخانه ای قرار می گیرند و از اویل سال جدید میلادی در سایه سکوت بین المللی حملات مستقیمی علیه غیرنظامیان یمنی انجام می شود.
در این راستا یک منبع در اتاق افسران ارتباطی اعلام کرد که منطقه «حیس» نیز مورد حمله دو هواپیمای جاسوسی و شلیک توپخانه ای قرار گرفته است.
اتاق افسران ارتباطی اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ، ۷۴ حمله از سوی ائتلاف متجاوز سعودی در جبهه های ساحل غربی انجام شده است.
روز گذشته نیز «محمد عبدالسلام» رئیس هیات مذاکره کننده دولت نجات ملی و سخنگوی جنبش انصارالله یمن در توئیتی نوشت که با گذشت یک سال از آتشبس و به دنبال آن برقراری دوره آرامش، فرصت کافی را برای مشاهده جدیت کشورهای متجاوز درباره صلح داشتیم.
وی افزود: متاسفانه کشورهای متجاوز به جای صلح، با تعلل وضعیت جنگی را نگه داشته و به محاصره ادامه داده اند و از پرداخت حقوق کارمندان و سایر اقدامات لازم برای برقراری هر گونه صلحی خودداری کرده اند.
به دنبال رایزنی های سازمان ملل و حسن نیت دولت نجات ملی یمن در صنعا، ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ آتش بسی دو ماهه در یمن برقرار شد که پس از دو دوره تمدید دو ماهه در ۱۰ مهرماه همان سال بدون دستیابی به توافقی جدید به پایان رسید.
از مهمترین مفاد آن ورود ۱۸ کشتی حامل سوخت به بنادر الحدیده و اجازه دو پرواز رفت و برگشت هفتگی از فرودگاه صنعا بود، اما این آتش بس بارها توسط ائتلاف متجاوزان نقض شد.
پیشتر نیز دولت نجات ملی یمن، لغو محاصره، بازگشایی کامل فرودگاه صنعا و پرداخت حقوق کارمندان از درآمدهای نفتی استان های تحت اشغال مزدوران تحت حمایت نیروهای ائتلاف متجاوز را شرط تمدید جدید آتش بس اعلام کرده بود.
از زمان پایان آتش بس در یمن آرامشی شکننده برقرار است؛ هرچند که ائتلاف متجاوز به حملات پراکنده خود علیه یمنی ها و تاسیسات این کشور ادامه می دهد.
دولت نجات ملی یمن تاکید می کند که لغو ممنوعیت پروازها از فرودگاه بین المللی صنعا پایتخت یمن و اجازه دادن برای واردات بدون مانع مواد غذایی و کالاهای تجاری به بندر الحدیده در غرب یمن همراه با پرداخت حقوق کارمندان از محل درآمدهای کشور و ثروت آن و همچنین خروج نیروهای متجاوز از یمن مقدمه هرگونه توافق و حل و فصل سیاسی اوضاع است.